Links Sitemap Business Linker Sitemap

BERD acorda Raiffeisen Leasing un imprumut in moneda locala

1993 afisari
Raiffeisen Leasing imprumuta 132 de milioane de Lei de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Acesta reprezinta primul imprumut acordat de BERD in moneda locala acordat unei companii de leasing de pe piata romaneasca si este destinat finantarii de echipamente si vehicule.
"Suntem incantati sa crestem disponibilitatea de finantare pentru mediul de business romanesc, prin intermediul colaborarii noastre constante cu Raiffeisen Leasing. Leasingul reprezinta, de cele mai multe ori, solutia cea mai la indemana pentru companiile IMM pentru obtinerea unei finantari pe termen lung, care sa le permita cresterea si dezvoltarea afacerilor. Prin acordarea imprumutului in moneda locala, riscul valutar se diminueaza si, de asemenea, se va impulsiona cresterea finantarilor in Lei pe piata de leasing romaneasca." a declarat Noel Edison, directorul BERD in zona institutiilor financiare. "Ne bucuram sa continuam colaborarea cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care a devenit partenerul nostru de incredere si o sursa de sprijin constanta, in sustinerea nevoii de finantare a clientilor din sectorul IMM. Noua linie de finantare in Lei completeaza foarte bine gama noastra de produse existente in moneda locala, dedicata clientilor care doresc sa evite riscul valutar si sa obtina o mai buna predictibilitate pe cashflow. " a declarat Felix Daniliuc, director general Raiffeisen Leasing.
 De la inceputul activitatii sale in Romania in 1992, BERD a alocat imprumuturi in valoare de peste 7 miliarde de Euro diferitelor sectoare din economia tarii, imprumuturi care au atras investitii aditionale de inca aproximativ14 miliarde de Euro.
Citeşte mai multe despre: BERD, Raiffeisen Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza