Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR lanseaza www.bcrimobiliare.ro

4185 afisari
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea unui portal imobiliar.
Cu aceasta ocazie, Stefan Coroianu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR, a declarat: “BCR este prima banca care lanseaza un astfel de portal. Vrem sa oferim clientilor nostri, la nivel national, o solutie integrata – locuinta + solutie de finantare. www.bcrimobiliare.ro este un loc unde oferta agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari se intalneste cu cererea clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta”.   Potrivit bancii, pe langa oferta de locuinte din toate judetele tarii, clientii vor avea la dispozitie informatii utile despre procedurile pentru achizitionarea unei locuinte. Astfel portalul cuprinde, sfaturi si recomandari referitoare la incheierea unui antecontract de vanzare cumparare, a unui contract de vanzare cumparare sau a unui contract de credit ipotecar. In plus portalul mai include informatii utile despre oferte de finantare si de asigurare a locuintelor.  
Pe www.bcrimobiliare.ro dezvoltatorii vor putea, la randul lor sa gaseasca informatii utile despre realizarea unui proiect imobiliar precum alegerea locatiei, planificarea dezvoltarii proiectului, stabilirea bugetului proiectului ori accesarea unei finantari bancare.  
“BCR a incheiat deja parteneriate cu peste 150 de agentii si aproape 100 de dezvoltatori imobiliari. Pentru anul viitor ne propunem sa semnam peste 250 parteneriate cu agentiile imobiliare si circa 150 cu dezvoltatorii imobiliari. Planificam sa finantam achizitionarea in colaborare cu agentiile a aproximativ 1.000 de locuinte si a altor 1.500 impreuna cu dezvoltatorii imobiliari”, a adaugat Stefan Coroianu. 

 

 

Citeşte mai multe despre: BCR, portal imobiliar

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza