Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR anunţă programul de sărbători

5168 afisari
Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 şi 1 şi 2 ianuarie 2013. Pe 24 şi 31 decembrie 2012 unităţile BCR vor avea program normal.
De asemenea, banca a mai precizat că au fost luate măsuri pentru a se asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM).
În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei.   Clienţii băncii vor avea acces permanent la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin serviciul Tranzactii Mobile BCR, prin telefon, utilizând Alo 24 Banking BCR, prin internet, utilizând Click 24 Banking BCR sau prin intermediul echipamentelor de tip self service.
În plus,  clienţii care apelează InfoBCR vor beneficia în perioada menţionată de suport tehnic în utilizarea serviciilor de operatiuni bancare la distanţă şi asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri.
Banca a mai precizat că Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare.

 
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza