Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

2010 afisari
Banca Transilvania susține antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat pentru distribuția Alocației Financiare Nerambursabile.
Programul Start-Up Nation şi-a propus să contribuie la stimularea înființării de companii şi la încurajarea persoanelor cu spirit întreprinzător. În 31 iulie a.c. a fost semnată Convenția de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat şi băncile partenere, în vederea implementării Programului Start-Up Nation în 2017, etapă care a urmat perioadei de înscriere în program a start-up-urilor, derulată în perioada iunie - iulie a.c.
Declarație BT:
Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “Antreprenorii programului Start-Up Nation au susținerea noastră, ca bancă a oamenilor întreprinzători. Pachetul de servicii care însoțeşte creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiții foarte atractive: grant guvernamental, dobândă fixă pe perioada creditului şi servicii suplimentare. Însă, înțelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă şi investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat este o inițiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a țării. Atât întreprinzătorilor, cât şi partenerilor programului le dorim succes şi businessuri cât mai durabile”.

Pachetul BT Start-Up Nation este destinat antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation, şi cuprinde următoarele produse şi servicii:
Credit punte
Cont curent la BT
Contul primul an gratuit
Înrolare în BT Club şi acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri şi evenimente
Facilitatea Go Online: posibilitatea realizării unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online

Creditul punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finanțare până la efectuarea tranşelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro). Dobânzile, comisioanele BT şi comisionul de garantare a creditului de către Fondul Național de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil. Dobânda fixă a creditului punte de la BT este de 3,9%, comisionul de acordare este de 0,75%, iar comisionul de gestiune lunară are valoarea de 0,08%.

Conform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat, peste 19.000 de antreprenori au depus proiecte de finanțare, care însumează aproximativ 3,7 miliarde de lei şi înseamnă înființarea a aproximativ 45 de mii de locuri de muncă.
Pentru Banca Transilvania, participarea în Programul Start-Up Nation este o încă o ocazie de a fi alături de antreprenori, precum şi o oportunitate de a fi partener al celui mai amplu program guvernamental de susținere a IMM-urilor din România.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza