Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania lansează Pachetul NELIMITAT în Rețeaua BT

1703 afisari
Banca Transilvania lansează pentru clienții IMM facilitatea NELIMITAT în Rețeaua BT. Disponibil din 1 august a.c., noul pachet de cont curent cu operațiuni nelimitate la Banca Transilvania reduce costurile afacerii şi este încă o lansare prin care banca susține antreprenorii.
Practic, NELIMITAT în rețeaua Băncii Transilvania înseamnă zero costuri bancare adiționale pentru tranzacțiile online şi prin instrumente de debit realizate între clienții BT IMM.
Cu peste 200.000 de clienți IMM, BT are cea mai mare acoperire în ceea ce priveşte IMM-urile din România. trei din cinci IMM-uri din România lucrează cu Banca Transilvania.

Detalii:
Pachetul NELIMITAT oferă clienților libertate de mişcare prin posibilitatea de a primi şi de a face oricâte plăți la Banca Transilvania, fără costuri în plus.
Costul pachetului NELIMITAT în Rețeaua BT este de 21 de lei/lună, iar acesta cuprinde facilități precum:
- Plăți intrabancare cu ordin de plată, realizate prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking;
- Plăți intrabancare cu cecuri sau bilete la ordin;
- Plăți în valută intrabancare realizate prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking;
- Încasări intrabancare cu ordin de plată;
- Încasări intrabancare cu cecuri sau bilete la ordin;
- Încasări în valută;
- Cardul de debit Visa Business Silver - emitere și mentenanță anuală;
- BT24 Internet Banking și Mobile Banking - abonament lunar;
- Administrare de conturi curente la BT;
- Depuneri de numerar în contul companiei de către delegați şi împuterniciți;
- Servicii de tip alertă, pentru a primi informații despre banii din cont: BT Alert 40, abonament lunar care cuprinde 40 de SMS-uri.

Potrivit băncii, în cadrul acestui pachet, clienții IMM ai Băncii Transilvania pot alege, de asemenea, extraopțiuni în lei sau valută, precum şi produse şi servicii opționale, cu discount, precum: plăți interbancare cu ordin de plată realizate prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking și/sau încasări interbancare cu ordin de plată și/sau plăți/încasări interbancare princ cecuri sau bilete la ordin, plăți valutare interbancare prin BT24; BT Alert 80, reducerea comisionului de mentenanță anuală a cardului Visa Business Gold, respectiv discout pentru serviciul BT Ultra. 
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza