Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania lansează opţiunea Carduri personalizate cu tematică românească

1924 afisari
Banca Transilvania lansează opţiunea Carduri personalizate cu tematică românească pentru cardurile BT de debit Visa Electron şi MasterCard Mondo, ambele în variantă contactless.
Galeria foto, denumită "Iubesc România”, poate fi accesată online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atât imagini cu motive şi simboluri româneşti tradiţionale - pentru care banca a colaborat cu Iutta, brand iconic de genţi, pantofi şi accesorii din piele cu design folk, contemporan – cât şi peisaje şi instantanee din România.

Cu aceste carduri BT poate fi împrumutată o sumă de până la şase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, până la 5.000 de euro. Comisionul de administrare şi cel pentru folosirea la cumpărături este zero.

Cinci paşi pentru a aplica online pentru un card cu tematică românească:

·   accesare  http://www.bancatransilvania.ro/cardultau/

·   alegerea tipului cardului – BT Visa Electron sau BT MasterCard Mondo

·   încărcarea unei imagini din Galeria BT/Iubesc România

·   completarea datelor personale

·   confirmarea informaţiilor şi finalizarea aplicării

 
După aplicarea pentru card, se primeşte un email din partea BT pentru validarea solicitării, împreună cu simularea designului cardului.
Un astfel de card este emis de Banca Transilvania în aproximativ o săptămână, iar persoana care a aplicat este informată printr-un SMS cu privire la emiterea cardului.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza