Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania deschide un hub online pentru antreprenori

1704 afisari
Banca Transilvania lansează BT Store, hub online de prezentare a unor soluții complementare bankingului pentru antreprenori. Acestea sunt destinate managementului şi gestionării afacerii şi rezolvă nevoi reale ale acestora - de la facturare, contabilitate primară, gestionarea cashflow-ului, până la recrutare de angajați etc.
BT Store este o premieră în abordarea antreprenorilor din partea băncilor. Varianta de start prezintă zece soluții dedicate IMM-urilor cu care Banca Transilvania a pornit la drum în acest proiect, oferite de Smart Bill, Blugento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv şi iFactor. Platforma va fi completată pe parcurs cu noi idei, parteneri şi oferte, pentru a răspunde mai întâi principalelor provocări din zona antreprenorială, ținta fiind ca în final să acopere nevoile unui business IMM în 360°.
“BT Store va deveni locul de întâlnire al celor care visează, lansează şi dezvoltă soluții de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrină cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se întâlnesc cu echipa noastră de Digital Transformation pentru ca soluțiile lor să poată avea o expunere largă, imediată – pentru că aici sunt cele mai multe IMM-uri”. – declară Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania. “Vedem provocările cu care antreprenorii se confruntă zi de zi, aşa încât ne-am dorit să înlesnim rezolvarea a cât mai multe dintre acestea. Având acces la o serie de firme cu produse inovative, digitale, care rezolvă probleme reale, am creat BT Store, platformă prin care aceste idei să ajungă la cât mai mulți clienți BT cu spirit antreprenorial”, adaugă Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.

Soluțiile oferite antreprenorilor de partenerii BT Store:
Smart Bill, liderul pieței soluțiilor online de facturare şi gestiune, a revoluționat facturarea în România. Soluția oferită este potrivită tuturor afacerilor pentru emiterea, livrarea, încasarea de facturi, avize, proforme, chitanțe, gestiunea stocurilor etc. – totul online.
Blugento este o soluție de eCommerce pentru optimizarea afacerii, care ajută antreprenorii să îşi construiască de la zero un magazin online. 
eJobs, liderul pieței de recrutare online din România, ajută antreprenorii să găsească angajații potriviți. Platforma online înseamnă în prezent 4 milioane de CV-uri online, 40.000 de job-uri active în orice moment şi peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic.
Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria propune IMM-urilor abonamente medicale pentru echipă, pachete care pot fi unul dintre beneficiile extra-salariale.
Ebriza este o soluție online pentru vânzarea, emiterea bonurilor fiscale şi gestionarea afacerilor din domeniul HoReCa. Ebriza transformă total ceea ce înseamnă acum casa de marcat, softul de vânzare şi de gestiune.
ThinkOut este o soluție cu ajutorul căreia întreprinzătorii au acces la indici şi grafice privind activitatea comercială a firmei, precum şi la predicții pentru un interval de şase luni.
Calendis Business este o aplicație completă de programări şi o soluție pentru optimizarea şi gestionarea businessului.
REGnet oferă online şi la distanță servicii care au legătură cu Registrul Comerțului. Antreprenorii beneficiază astfel de consultanță pentru optimizarea afacerii.
DocAv este un generator online de documente, care rezolvă problema contractelor comerciale.
iFactor susține IMM-urile să transforme în cash, în doar două zile, facturile emise de clienții săi, cu termene de plată de până la 180 de zile. Este o soluție la problema de lichiditate a unui business.
Primul pas al unei companii care are o soluție atractivă pentru antreprenori, complementară bankingului, este înscrierea pe BT Store/Devino partener.   
Pe lângă BT Store, Banca Transilvania are următoarele proiecte complementare bankingului pentru antreprenori:  BT Club – cursuri şi acces la informație; Întreb BT – platformă online cu 1.000 de întrebări şi răspunsuri despre banking; Robotul Raul - comunicare online, în timp real, prin Facebook Messenger şi Skype, respectiv Bucureştiul Întreprinzător - platformă online pe care sunt prezentați oameni şi idei care au contribuit la transformarea capitalei în cel mai întreprinzător oraş din România.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza