Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Românească oferă Christian Tour o finanțare de trei milioane de euro cu garanție EximBank

589 afisari
Banca Românească a acordat companiei CHRISTIAN' 76 TOUR, unul din cei mai importanți tour operatori din România, o finanțare în valoare de trei milioane de euro. Fondurile sunt destinate asigurării necesarului de lichidități pentru activitatea curentă a companiei și au fost acordate cu garanție de stat emisă de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari, care acoperă 70% din finanțare.
Contextul economic generat de pandemie – care a afectat semnificativ domeniul turismului – a reprezentat principala provocare a tour operatorului român pentru depășirea căreia a implementat mai multe măsuri de reducere a costurilor și de îmbunătățire a strategiilor de achiziție și de vânzări. Ca urmare a acestor măsuri, CHRISTIAN’ 76 TOUR estimează pentru acest an o creștere a afacerilor la nivelul din 2019.

”Acest pachet de finanțare ne sprijină într-un moment foarte important pentru companie și va fi folosit pentru desfășurarea activității noastre în conditii optime. După un an 2020 extrem de greu şi provocator din toate punctele de vedere pentru turism, suntem încrezători că prin optimizările şi deciziile de îmbunătăţire luate în această perioadă pandemică, putem să sporim rata de profit, astfel încât să investim cu mai mare încredere în noi proiecte, în special pe zona de digitalizare a experienţei utilizatorului final”, a spus Cristian Pandel, președinte Consiliului de Administrație al CHRISTIAN’ 76 TOUR.
Din 1997 până în prezent, CHRISTIAN TOUR a devenit cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România. A acumulat know-how și experiență, ajungând în topuri și menținându-și poziția de lider în industrie. Societatea are 34 de puncte de lucru și are încheiate parteneriate cu peste 1.200 de agenții de turism din toată țara. În anul 2020, compania a înregistrat vânzări în scădere de 134 de milioane de lei și un profit de 1,8 milioane de lei. În anul 2021 vânzările au crescut până la nivelul de 310 milioane de lei și un profit preconizat de 7,9 milioane de lei. Pentru anul 2022, liderul de piață din turism se așteaptă la o revenire puternică în industria vacanțelor și țintește o cifră de vânzări similară cu cea dinainte de pandemie, de peste 500 de milioane de lei.
“Anul acesta împlinim 25 de ani de activitate și focusul nostru este să investim și mai mult în procesele interne prin care să punem accent pe calitate și satisfacția clienților care ne-au ajutat să ajungem lideri de piață. Preconizăm o cerere masivă pentru vacanțe în 2022 și ne așteptăm ca peste 200.000 de clienți să călătorească anul acesta alături de CHRISTIAN TOUR, touroperatorul cu capital 100% românesc”, a adăugat  Cristian Pandel, fondatorul companiei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza