Links Sitemap Business Linker Sitemap

Avi Compact estimează o creștere a afacerilor de 10%, comparativ cu 2016

1641 afisari
Revigorarea segmentului corporate, îndeosebi industrii precum farmaceutică sau alimentară, dar și creșterea cererii pentru sisteme performante și eficiente energetic, pe segmentul rezidențial, stau la baza creșterii cifrei de afaceri Avi Compact cu aproximativ 10%.
Compania estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro.
În acest an, activitatea companiei pe segmentul corporate reprezintă aproximativ 65% din cifra de afaceri, în timp ce segmentul rezidențial a contribuit cu 35%. Cifra de afaceri este realizată în proporție de 40% din distribuția de echipamente, aproximativ 75% dintre acestea fiind marca Daikin. Avi Compact este de 11 ani distribuitorul Daikin nr. 1 în România. Soluțiile integrate, pentru segmentul corporate, reprezintă 30% din cifra de afaceri, iar cele de service și mentenanță, 30%.

Cei mai importanți clienți Avi Compact, din segmentul corporate, sunt anul acesta din zona farmaceutică, compania realizând instalații de climatizare și mentenanță pentru toate sediile farmaciilor Sensiblu și Punkt. Alți clienți provin din industria hotelieră și SPA, Avi Compact furnizând instalații de climatizare pentru hotelul Phoenicia Royal situat în Mamaia Nord, pentru hotel Bielmann din Brașov, dar și pentru Therme București. Alte proiecte importante din zona corporate au fost clinica Trident (instalații de climatizare), proiectul Vivid, primul proiect de case modulare inteligente pentru care au fost asigurate servicii de montaj instalații climatizare, dar și Romatsa (mentenanță și service).

Ca principală tendință în rândul clienților Avi Compact, atât pentru segmentul corporate, cât și pentru cel rezidențial, s-a observat creșterea cererii de echipamente performante și eficiente energetic (cu noul freon ecologic cu indice de poluare de patru ori mai mic), sisteme mai economice pe termen lung, cu funcții care asigură o durată de viață mai mare (autodiagniză).

Creșterea segmentului rezidențial s-a înregistrat, cu precădere, din zona de construcții noi. Clienții doresc un raport preț-calitate bun, dar în același timp și un produs de brand, eficient pe termen lung. De asemenea, 80% dintre echipamentele distribuite anul acesta pe segmentul rezidențial au fost cumpărate împreună cu interfața wi-fi care permite controlarea aparatului de aer condiționat de la distanță.

Avi Compact s-a alăturat inițiativei de CSR Daikin România ”Plantăm aer”, în care pentru fiecare sistem de climatizare Daikin cumpărat, va fi plantat un copac. 4.600 de copaci vor fi plantați, ca urmare a vânzărilor de unități pe segmentul rezidențial, realizate de Avi Compact din perioada iunie – septembrie.

În perioada 2016 – 2017, Avi Compact a investit aproximativ 500.000 de euro în achiziționarea unui spațiu de 2.200 mp unde a fost amenajat un nou showroom Daikin, o hală de depozitare și un centru de training. 

Tot în ultimul an, Avi Compact și-a diversificat domeniul de activitate, asigurând și lucrări edilitare și de infrastructură pentru depozite ecologice. Compania a asigurat servicii precum capatre levigat, execuție cămine, bazine, depozitare stații de pompe, rețele de transport levigat, sisteme de drenaj, iluminat, lucrări de impermeabilitate pentru depozitul ecologic, Mofleni, Craiova și pentru depozitul ecologic Vidra. Până la finalul anului acest segment va contribui cu 4% la realizarea cifrei de afaceri.

În 2017, compania a obținut și recertificarea conform normelor europene pentru instalare, reparare, întreținere și service instalații climatizare și a certificat încă 28 de angajați.  

Avi Compact are peste 100 de angajați.

 
Citeşte mai multe despre: Avi Compact

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza