Links Sitemap Business Linker Sitemap

Apple a lansat Apple Watch cu busolă digitală si noile telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max

1029 afisari
iPhone
Modelul de bază, iPhone 11, va păstra liniile de design ale lui iPhone XR, fiind din nou realizat din aluminiu şi sticlă. Acesta va fi echipat cu acelaşi ecran Liquid Retina LCD de 6,1", cu un decupaj în partea de sus şi cu un nou sistem cu două camere. La baza acestuia va sta noul procesor Apple A13 Bionic, care promite să fie cu 20% mai puternic decât A12 Bionic la partea de procesare şi cu până la 40% pe partea de grafică 3D.
Filmarea se face la 4K60, cu ambele camere foto. O funcţie nouă în cameră este QuickTake, care permite apăsarea lungă a declanşatorului pentru realizarea de clipuri video. Apple spune că este telefonul cu cea mai bună calitate video de pe piaţă.

Apple Watch
Apple Watch primeşte o busolă digitală, care poate fi folosită de aplicaţiile de hărţi, iar software-ul va permite acum apeluri de urgenţă chiar şi fără un iPhone, în toată lumea. Apple Watch S5 vine în mai multe culori decât în trecut, iar pentru prima dată, Apple Watch va fi livrat şi într-o variantă cu carcasă din titan. Modelul din ceramică se întoarce de asemenea, după o absenţă din seria 4.
Apple Watch Series 5 cu GPS va costa 399 dolari şi 499 în varianta cu 4G.

iPad
Primul produs hardware nou anunţat este o nouă tabletă iPad. Acesta este numit pur şi simplu iPad generaţia a 7-a, care este echipat cu un ecran de 10,2" cu rezoluţie retina, buton home fizic cu Touch ID, procesor Apple A10 Fusion şi Smart Connector pentru ataşarea unei tastaturi.
iPad-ul din generaţia a 7-a costă 329 de dolari

Apple TV+
Apple TV+ se lansează pe 1 noiembrie (alternativa la Netflix), în peste 100 de ţări la lansare, la un preţ de 4,99 dolari pe lună pentru toata familia. Compania promite seriale noi în fiecare lună. Toţi cei care cumpără un iPhone, iPad, Mac sau Apple TV primesc gratuit un an de Apple TV+.

Apple Arcade
Apple Arcade, serviciul de jocuri video pentru toate sistemele de operare Apple. Acesta va oferi acces la peste 100 de jocuri pentru iPhone, iPad, macOS şi Apple TV, toate jocurile fiind exclusive acestor platforme la lansare. Arcade primeşte propriul său tab în aplicaţia AppStore.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza