Links Sitemap Business Linker Sitemap

Angela Gheorghiu premiată cu Victoire d'Honneur pentru cariera sa

700 afisari
Angela Gheorghiu va primi mâine seară premiul Victoire d'Honneur pentru cariera sa exemplară, în cadrul celei de-a 25-a ediție a premiilor Victoires de la Musique Classique, cunoscute drept echivalentul francez al premiilor americane Grammy.
 

Invitată specială la ceremonia care va avea loc la Grange au Lac vineri, 23 februarie, soprana Angela Gheorghiu este prezentată de către organizatori drept ”cea mai flamboaiantă, cea mai uimitoare și mai emoționantă dintre sopranele de astăzi. Ceea ce o face unică în istoria muzicii nu este numai vocea sa catifelată, de o amploare excepțională, dar și prezența sa scenică. În toate interpretările sale, soprana se implică trup și suflet.

După încheierea studiilor sale de canto la Conservatorul din București, Angela Gheorghiu a debutat la prestigioasa Royal Opera House Covent Garden din Londra. În 1994, interpretarea sa excepțională a Violettei din La Traviata de Verdi, sub bagheta maestrului Georg Solti a transformat-o într-un star. Divă între dive, Angela Gheorghiu a cântat pe toate marile scene ale lumii, fiind de fiecare dată ovaționată de un public fermecat.”

Ceremonia decernării premiilor Victoires de la Musique Classique va fi transmisă în direct de la Grange au Lac vineri seară, de posturile France 3, France Musique și Culturebox.

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza