Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank Romania continuă parteneriatul cu APIA pentru finanțarea agriculturii

341 afisari
Alpha Bank Romania continuă și în anul 2020 parteneriatul cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și anunță semnarea convențiilor pentru finanțarea subvențiilor agricole.În cadrul programului din acest an banca va acorda finanțări în avans atât agricultorilor beneficiari ai subvențiilor pe suprafață (SAPS 2020), cât și beneficiarilor Măsurii 14 - Bunăstarea animalelor.
“Continuăm și în acest an programul de susținere a sectorului agricol și ne bucurăm să anunțăm semnarea parteneriatului cu APIA pentru anul 2020. Considerăm agricultura ca fiind un sector strategic pentru România, pe care trebuie să îl sprijinim cu toții pentru a-și atinge adevăratul potențial. Criza sanitară pe care o traversăm poate aduce oportunități pentru acest domeniu pe care suntem pregătiți să îl susținem pe termen lung”, a declarat Dragoș Drăghici, Director Direcția IMM, Alpha Bank Romania.

Alpha Bank oferă prin acest program capital de lucru până la 85% din valoarea subvențiilor pe care fermierii urmează să le încaseze de la APIA în cadrul SAPS și până la 90% în cadrul Măsurii 14.



Facilitatea de finanțare este disponibilă atât pentru clienți existenti, cât și pentru clienți noi, banca propunând un proces flexibil și rapid de analiză și aprobare. Solicitarea de finanțare poate fi completată și online pe website-ul băncii, astfel încât micii fermieri să poată beneficia cât mai rapid de banii necesari pentru demararea lucrărilor agricole.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza