Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank extinde facilităţile creditului de refinanţare

3155 afisari
Alpha Bank a anunţat adăugarea de noi facilităţi creditului de refinanţare Alpha All in 1 garantat cu ipotecă, un produs de refinanţare complet, cu ajutorul căruia clienţii îşi pot consolida împrumuturile deţinute la mai multe instituţii financiare, într-unul singur, reducând cu până la 50% rata lunară.
Potrivit băncii, Alpha All in 1 refinanţează integral soldul creditelor de consum, dobânda acumulată până la momentul refinantării creditelor, precum şi costurile aferente.
În plus, banca a mai indicat că clienţii care solicită până la data de 15 noiembrie 2013 creditul Alpha All in 1 beneficiază de un bonus de până la 1.500 lei constând în acoperirea cheltuielilor ocazionate de ipotecă, evaluarea imobilului adus în garanţie, cheltuielile notariale şi asigurarea imobilului pentru primul an de creditare, în cazul poliţelor încheiate prin partenerii afiliaţi. Totodată clienţii pot solicita o sumă suplimentară de bani, fără cheltuieli suplimentare, cu  aceleaşi condiţii de cost.
Creditul Alpha All in 1 garantat cu ipotecă este disponibil în lei sau în euro, cu o perioadă de rambursare de până la 25 de ani. Dobânda este variabilă, compusă din ROBOR 3M + marjă de 4% în cazul creditelor în lei si EURIBOR 3M + marjă de 6%-6.25% în funcţie de gradul de acoperire cu garanţii în cazul creditelor în euro. De asemenea, clienţii care optează pentru încasarea salariului prin Alpha Bank beneficiază de o reducere de marjă de până la 0,5 puncte procentuale în cazul creditelor în euro.

Citeşte mai multe despre: Alpha Bank, Alpha All in 1

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza