Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alina Popa este noul Country Manager la Coface România

653 afisari
Coface România are începând cu 1 august un nou Country Manager. Alina Popa preia astfel conducerea companiei de la Eugen Anicescu care deținea această poziție din 2016. Numirea din interiorul organizației reconfirmă soliditatea echipei locale și potențialul acesteia de a consolida brandul Coface.

Alina Popa s-a alăturat echipei Coface în urmă cu 11 ani și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar. De-a lungul timpului, Alina a ocupat mai multe funcții strategice în cadrul companiei, precum Head of Clients Relations Department, Deputy Managing Director și Commercial Director, funcție pe care a deținut-o 6 ani.

“Preiau această nouă provocare profesională încrezătoare în potențialul Coface de a continua dezvoltarea susținută pe piața locală. Vom continua să răspundem nevoilor clienților noștri, prin produse ancorate în realitate. După mai bine de 10 ani în cadrul organizației, am privilegiul de a continua să lucrez cu o echipă de profesioniști care contribuie, prin eforturile de zi cu zi, la protejarea afacerilor. Împreună vom participa la dezvoltarea business-ului la nivel strategic și vom consolida poziția companiei pe piața asigurărilor de credit comercial și a serviciilor de management al riscului de credit”, a declarat Alina Popa, Country Manager Coface România.

După 15 ani în echipa Coface România, Eugen Anicescu se retrage din companie. Sub conducerea sa, organizația a cunoscut o creștere solidă și o diversificare a portofoliului de servicii.

“Anii petrecuți alături de Coface au fost plini de provocări și reușite, cristalizate la final in reconfirmarea echipei ca o constană  a succesului. Am crezut de la început că această echipă poate să își îndeplinească misiunea, iar rezultatele obținute în această perioadă și soliditatea echipei actuale îmi dau încredere că parcursul va continua. Le mulțumesc tuturor pentru dedicare și perseverență, și sunt bucuros că viitorul se va creiona din “interior” și pot să îi predau ștafeta Alinei”, a adăugat Eugen Anicescu.

Cu o prezență de peste 25 de ani în România, Coface este un furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurare de credit, informații de afaceri, colectare de creanțe și asigurări de garanții.
Citeşte mai multe despre: Coface

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza