Links Sitemap Business Linker Sitemap

Accor va deschide un nou hotel Mercure în Cozieni, Ilfov

413 afisari
Grupul hotelier Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își consolidează portofoliul din România și din Balcani, prin anunțarea unui nou hotel care se alătură rețelei globale. Grupul a semnat un contract de management cu Next Hospitality S.R.L. pentru un nou hotel și centru de conferințe Mercure în Cozieni, Ilfov. Complexul cu 75 de camere va găzdui primii oaspeți în trimestrul al treilea din 2022, la finalizarea unui proces amplu de renovare și de construcție.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE va oferi 75 de camere și apartamente cu un design rafinat, un restaurant și un bar, o sală de evenimente în vechiul conac și o sală de conferințe. Ansamblul va include, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în aer liber, zone de relaxare și o parcare exterioară. Hotelul este situat la doar 19 kilometri de București, în apropiere de lacul Cernica, Mănăstirea Pasărea și pădurea Pustnicu. Hotelul este ușor accesibil din București și de la Aeroportul Internațional Henry Coandă, atât cu mașina, cât și cu autobuzul.

"Noi, echipa Accor, suntem bucuroși și recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la readucerea la viață a unei bijuterii arhitecturale și a unei veritabile piese de istorie. Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort & MICE este o proprietate spectaculoasă, care completează în mod ideal portofoliul Accor din București și împrejurimi și aduce o ofertă diversificată, atât pentru călătorii individuali care caută farmecul unui refugiu privat, cât și pentru oaspeții de afaceri, în căutarea unei destinații unice pentru conferințe, petreceri de tip cocktail sau evenimente. Parteneriatul cu Next Hospitality S.R.L., companie a cărei echipă are un background impresionant în zona de conferințe și evenimente, asigură performanța viitorului hotel și înscrie un nou punct pe harta destinațiilor ”must-see” din jurul Capitalei." - spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Cehia.
"Să dăm un nou scop și o nouă imagine Conacului Cozieni este o misiune care ne onorează și ne aduce mari satisfacții. Faptul că ne-am alăturat Accor pentru a-l aduce pe piață ne dă încredere că proiectul va fi un succes. Pasiunea, perseverența și cunoștințele noastre aprofundate în domeniul evenimentelor sunt completate de brandul emblematic al Accor, de excelența în operațiuni și de canalele performante de marketing și distribuție ale grupului." - adaugă Claudia Badiu, reprezentant al Next Hospitality S.R.L..
Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza