Links Sitemap Business Linker Sitemap

A&D Pharma a închiriat un depozit de 9.000 metri pătraţi în CTPark Sibiu

1245 afisari
Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, care deține lanțul de farmacii cu același nume, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătrați în proiectul CTPark Sibiu situat în zona de vest a orașului, tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.
Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuție pentru compania A&D Pharma, după cel din București, care are în prezent o suprafață de peste 27.000 de metri pătrați. Prin poziționarea în proximitatea Centurii și a Autostrăzii Sibiu – Arad, noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul și vestul țării, cât și distribuția comenzilor online, linie de business aflată în plină dezvoltare pentru grupul Dr. Max.

Cushman & Wakefield Echinox (CWE) a oferit suport pentru A&D Pharma în analiza opțiunilor și în alegerea soluției care să corespundă cerințelor din punct de vedere al layout-ului, al opțiunilor de personalizare conform specificațiilor indicate de client, precum și la negocierea termenilor comerciali ai tranzacției.

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox a precizat: "Depozitul închiriat va avea temperatura controlată integral pentru stocarea riguroasă a diferitelor tipuri de medicamente, conform reglementărilor în vigoare. Standardele înalte de calitate ale construcției ce contribuie la eficientizarea consumului de utilități, precum și flexibiliatea și disponibilitatea dezvoltatorului CTP de a implementa cerințele minuțioase ale companiei, au contribuit la crearea unei colaborări de succes între cele două companii. Suntem onorați să ne aducem contribuția la consolidarea acestui parteneriat între doi lideri de piață.”

A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, are o experiență pe piața locală de peste 25 de ani și este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente. În România, A&D Pharma operează prin două linii de business, ambele de importanţă strategică: linia de distribuție de medicamente, Mediplus Exim SRL și linia de retail pharma, Dr.Max și Sensiblu.

CTP are un portofoliu generos de parcuri logistice și industriale în România, cu o suprafață care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentrați în București. CTPark Sibiu este un proiect strategic poziționat, început în anul 2019, cu o suprafață construită de 20,000 metri pătraţi reprezentată de 2 clădiri distincte, având potențial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

Sorin David, Director Logistic Național, A&D Pharma, a declarat: "Sănătatea pacienților este prioritară pentru noi, iar în industria pharma normele legislative trebuie respectate cu strictețe, de aceea în acest proces a jucat un rol cheie agenția de real estate. Cushman & Wakefield Echinox Agency s-a dovedit a fi o echipă profesionistă, care a înțeles cerințele noastre particulare și ne-a oferit soluția de depozitare care respectă standardele de bună practică în distribuție. Acest nou depozit va facilita cu succes procesul de aprovizionare al farmaciilor din regiune și reprezintă un pas important în consolidarea business-ului nostru.” 

La r
ândul său, Ana Dumitrache, Country Head CTP, a spus: "Suntem o companie care pune pe primul plan nevoile clienților săi și de fiecare dată oferim soluții personalizate, adaptate specificului afacerii fiecărui partener. Ne bucurăm că A&D Pharma ne-a acordat încrederea lor și a ales să colaboreze cu CTP România pentru dezvoltarea operațiunilor sale din vestul țării, dar și pentru distribuția comenzilor sale online.”


Citeşte mai multe despre: CWE, A

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza