Links Sitemap Business Linker Sitemap

10 proiecte educaționale finanțatate de Raiffeisen Bank cu 500.000 lei

650 afisari
Programul de granturi Raiffeisen Comunități, aflat la a nouă ediție, și-a desemnat câștigătorii. 10 proiecte comunitare vor fi sprijinite de Raiffeisen Bank, în total, cu 500.000 lei. Prima bibilioteca muzicală pentru nevăzători din România, o caravana cu un laborator de robotică în școli, un program de pregătire profesională și integrare pe piață muncii pentru mame tinere și adolescente sau un program de pregătire pentru profesori pe subiectul dezbatere se numără printre proiectele câștigătoare. Fiecare dintre cele 10 proiecte educaționale a obținut câte un grant de 50.000 de lei.


Cele 10 proiecte sunt:

1.     Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș - ”Caravana EduRoboLab” (educație profesională)
2.     Școală Gimnazială Mihai Viteazul din Craiova - ”Clubul anti-bullying” (educație civică)
3.    Asociația CIVICĂ din Iași - "ABCivic la liceu" (educație civică)
4.     Fundația Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj - ”TREND - Board Game” (educație civică)
5.     Asociația Mișcare de Tabăra Yuppi din Cluj – ”Yuppi - prima experiență în Fundraising” (educație financiară)
6.    Fundația UBB Alma Mater Napocensis din Cluj - ”Universitatea Vârstei a III-a” (educație civică)
7.    ARDOR - Asociația Româna de Dezbateri, Oratorie și Retorică din București - ”Instructori de dezbateri 2.0” (educație civică)
8.    Fundația Cartea Călătoare din Focșani - Biblioteca muzicală braille (educație profesională)
9.    Asociația Studenților Francofoni din Iași - ”rISe to VOTE!” (educație civică)
10.  Asociația Dream Project din București - ”Pe cont propriu”(educație profesională)

Cele 126 de proiecte înscrise în platforma "Raiffeisen Comunități” au trecut printr-un proces de selecție în care peste 80 de voluntari (angajați ai Raiffeisen Bank) au evaluat și au notat fiecare proiect. Primele 20 de proiecte au intrat în faza finală de selecție. Un juriu format din Ștefania Pop (Junior Achievement România), Iulian Rizea (Romanian Business Leaders), Roxana Dumbravă (Asociația pentru Relații Comunitare) și Mugurel Mărgărit (Fundația Regală Margareta a României) s-au întâlnit cu echipele celor 20 de proiecte finaliste, din care au selectat 10 câștigătoare.

"Raiffeisen Comunități” este un concurs anual de granturi pentru organizații neguvernamentale și instituții de învățământ, prin care Raiffeisen Bank finanțează proiecte de impact pentru comunitățile în care compania își desfășoară activitatea. Raiffeisen Bank sprijină proiecte din domeniul educației financiare, profesionale, antreprenoriale sau educație civică.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza