Links Sitemap Business Linker Sitemap

2524 afisari
De Marian Craciun
La 24 de ani, Bogdan Colceriu a ajuns antreprenor făcând ceea ce îi place: marketing. La foarte scurt timp după acest pas a venit Trilulilu.ro, proiect în care a fost cofondator și care i-a deschis orizonturile către piața de on-line. Astăzi, el este CEO al Frisbo, prima platformă de e-fulfillment de pe piața locală, lansată la începutul anului cu o investiție de 500.000 de euro.
Cum să conduci o afacere de e-fulfillment


În timpul studenției, Bogdan Colceriu s-a angajat la o companie de branding în Cluj,  apoi a ajuns director de imagine la un grup auto. A avut șansa ca, în timp ce lucra acolo, să ofere consultanță de marketing pentru alte companii, iar în scurt timp începea să își dea seama că îl așteaptă o carieră în consultanță de marketing. Și-a urmat drumul pas cu pas și a încercat mereu să iasă din tipare. “Îmi aduc aminte perfect de prima zi de muncă. M-am angajat copywriter la Branzas și în prima zi am făcut scriptul pentru un teaser radio al MOL România. Feedback-ul a fost excelent, așa că din start m-am visat un mare copywriter. Apoi, din copywriter am ajuns consultant, iar din consultant am ajuns antreprenor”, povestește Bogdan echipei “Business Arena”.

Susține că businessul de e-fulfillment a fost ales pe baza a două criterii simple: inexistența lui în România și expertiza dobândită în e-commerce. Potrivit lui Bogdan, Frisbo preia tot procesul operațional și logistic al unui magazin on-line, iar lucrurile încep să se miște deja. “Frisbo a intrat pe o piață virgină.

e-fulfillmentul este atât de nou în România încât de câte ori povestim despre asta începem cu definirea termenului. Asta înseamnă că primii doi ani vor fi ani de educare a pieței, în care ne trebuie temeinicie, răbdare și bani cu care să le susținem pe astea două. Un an aproape că s-a scurs, iar rezultatele sunt bune, așa că privesc cu mare încredere viitorul Frisbo”, adaugă el.

To read the full version, see the print edition of Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza