Links Sitemap Business Linker Sitemap

Stiloul digital şi notepad-ul Montblac Augmented Paper

748 afisari
Montblanc va scoate pe piaţă un procesor de text pe care îl va adăuga la gama sa variată de produse. Montblanc a lansat un set de hârtie şi stilou, ambele digitale, două produse de lux cu ajutorul cărora poţi transforma scrisul de mână în scris de tipar. Mai exact, cu acest kit, poţi începe să notezi pe hârtie ca apoi să poţi transfera totul pe suport digital.
Sistemul Augmented Papers cuprinde un stilou Starwalker, o mapă de piele şi hârtie specială. Este un concept simplu, dar complex. Indiferent dacă alegi să scrii (ai la dispoziţie mai multe limbi şi fonturi) sau să desenezi, toate datele sunt stocate în memoria stiloului până decizi să apeşi un buton existent pe pad-ul de piele pentru a transfera totul pe telefon sau tabletă. Textul poate fi transformat în scris de tipar, destul de precis, mai ales dacă ai un scris îngrijit, şi totul va fi digitizat.
Poţi face o mulţime de lucruri cu acest set, poţi corecta, poţi trimite notiţele scrise via e-mail sau alte reţele, poţi face rezumate şi poţi cataloga paginile în funcţie de eveniment şi importanţă.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza