Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sennheiser deschide oficial noua fabrică din Brașov

1790 afisari
Sennheiser sărbătorește alături de angajații săi deschiderea oficială a noii fabrici din Brașov. După demararea primei asamblări de produse în noiembrie 2018, fabrica localizată în Ghimbav este acum pe deplin operațională, iar o echipă de 116 angajați asigură manufacturarea produselor electronice profesionale și de larg consum.
Potrivit companiei, fabrica este deja responsabilă pentru producția unor modele clasice Sennheiser, precum legendarele căști pentru DJ HD 25, dar și pentru produse profesionale, inclusiv noua serie de microfoane fără fir XSW-D.  Alături de fabricile existente, noua bază de producție din România este esențială în strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă și va asigura flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață.

“Sunt foarte încântat să particip la deschiderea oficială a noii baze de producție aici, în Brașov. Odată cu finalizarea recrutării echipei locale, îmi face plăcere să le urez bun-venit noilor colegi în familia Sennheiser”, a declarat Daniel Sennheiser, co-CEO Sennheiser. "Este important, de asemenea, să marcăm semnificația începerii unei relații valoroase între Sennheiser și Brașov. Deja ne bucurăm de beneficiile pe care le oferă infrastructura remarcabilă și resursele industriale și academice ale Brașovului.”

Înființarea fabricii de la Brașov face parte din strategia Sennheiser de a concentra și specializa activitatea din cele patru centre globale de producție. În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatori și piața audio profesională,  inclusiv microfoane wireless. Fabrica Sennheiser din Irlanda este specializată în traductoare acustice, în timp ce microfoanele wireless pentru piața americană sunt produse de fabrica Sennheiser din Statele Unite. Fabrica din Brașov se concentrează pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale și de consum. 

"În urma succesului introducerii treptate a activității de manufacturare în Brașov, este minunat să vedem că această bază a devenit deja o parte esențială a strategiei de producție a Sennheiser", a declarat Violeta Balint, Director General al Fabricii din Brașov. "Este o onoare să fim responsabili pentru crearea unor dispozitive Sennheiser legendare, precum căștile HD 25, chiar aici, în Brașov. Cred că este un motiv de mândrie pentru echipa noastră și o dovadă a ceea ce am reușit să realizăm."

În fabrica din Brașov sunt produse dispozitive de larg consum precum căștile HD 600 dedicate audiofililor, dar și produse profesionale precum căștile HD 300 Pro pentru studio și noua serie de microfoane XS Wireless Digital pentru muzicieni și videografi.
Citeşte mai multe despre: Sennheiser

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza