Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schițele de design ne dezvăluie în premieră detalii de la interiorul noii ŠKODA OCTAVIA

515 afisari
ŠKODA a publicat două schițe de design ce permit o primă impresie asupra designului interior al noii ŠKODA OCTAVIA. Noua generație a modelului cu cele mai mari vânzări din gama mărcii va avea pentru prima dată un panou de instrumente nou, dispus pe mai multe niveluri și volan cu design cu două spițe. Premiera mondială a generației a patra a modelului ŠKODA OCTAVIA va avea loc în 11 noiembrie 2019 în Praga.
›  A patra generație a modelului OCTAVIA are un panou de instrumente nou, dispus pe mai multe niveluri și display central de mari dimensiuni
›  Modelul cu cele mai mari volume de vânzări din gama mărcii oferă un volan cu design nou, cu două spițe
›  Premiera mondială a noii OCTAVIA va avea loc în 11 noiembrie 2019 în Praga

Schițele publicate în premieră de ŠKODA Design arată panoul de instrumente cu design nou al modelului OCTAVIA de nouă generație. Panoul este completat cu un display central nou, liber poziționat și se observă un design de ansamblu ce imită forma grilei radiatorului specifice modelelor ŠKODA. Lățimea vizuală a panoului de instrumente accentuează și mai mult senzația de spațiu vast de care beneficiază ocupanții cabinei pasagerilor ce, în mod tradițional, are oricum dimensiuni extrem de generoase. Mai mult, a patra generație a celui mai popular model din istoria ŠKODA își depășește din nou ca dimensiuni predecesorul.

Noul interior mai include volanul cu două spițe și cu butoane și comenzi de tip scroll, ce optimizează și mai mult ergonomia utilizării. La consola centrală elegantă și minimalistă, se remarcă noul comutator special ce înlocuiește selectorul clasic al transmisiei, ce face uz acum de tehnologia shift-by-wire ce comunică electronic setările dorite pentru transmisia automată DSG. De asemenea, în premieră pentru OCTAVIA, ŠKODA oferă acum și sistemul de aer condiționat Climatronic cu reglaje pe trei zone.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza