Links Sitemap Business Linker Sitemap

Salonul Auto de la Geneva din 2019: Audi prezintă modelul Audi E-Tron GT Concept

245 afisari
Audi îşi continuă sistematic ofensiva electrică. La Salonul Auto de la Geneva din 2019, marca prezintă patru autovehicule pur electrice. Versiunea pentru producţia de serie a acestor modele va fi prezentată în premieră la finele anului 2020. Adiţional, marca prezintă în premieră mondială patru modele hibride plug-in, precum şi modelul pur electric de Formula E, Audi e-tron FE05.

Astfel, standul mărcii Audi va expune în acest an la Geneva exclusiv autovehicule electrice. Conceptcar-ul Audi Q4 e-tron şi conceptcar-ul prezentat în premieră în Europa, Audi e-tron GT vor fi dezvelite la conferinţa de presă a mărcii, la standul Audi, din Hala 1.

Preşedintele Consiliului de Administraţie Audi, Bram Schot: "Ne-am stabilit un obiectiv clar: unul din trei autovehicule Audi vândute va fi un autovehicul electric. Deja în 2025! Pentru că urmărim o viziune clară: mobilitatea cu emisii zero.”

Livrările primului membru al acestui cvartet de autovehicule electrice, Audi e-tron*, vor începe în curând. Compania va introduce versiunea pentru producţia de serie a modelului Audi e-tron Sportback ulterior, în 2019.  În câteva săptămâni, în China va fi prezentat încă un automobil electric: Audi Q2 L e-tron. Şi acest model va ajunge la clienți începând cu anul 2019. În 2020 vor urma încă alte două modele de serie electrice: Audi e-tron GT şi Audi Q4 e-tron. Prototipurile prezentate la standul din Geneva oferă prime impresii despre felul în care vor arăta aceste două modele.
Noi în gamă sunt versiunile hibride ale modelelor de mare volum Audi A6, A7, A8 şi Q5. Acestea sunt, de asemenea, lansate public în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Modelele plug-in deja consacrate, Audi A3 şi Audi Q7, vor fi, de asemenea, disponibile din nou pentru comenzi în 2019, fiind echipate acum cu tehnologii revizuite.



Audi e-tron şi e-tron Sportback folosesc componente ale platformei modulare longitudinale a mărcii Audi. Acestea, plus numeroase tehnologii inovatoare, mai ales în domeniul sistemelor de propulsie, dau naştere unei familii de produs separate de SUV-uri electrice cu tracţiune integrală quattro. Încărcarea rapidă la până la 150 kW şi autonomia mare promit condiţii optime pentru călătoriile de lungă distanţă şi pentru uzul cotidian.
Un alt proiect născut din colaborarea departamentelor de dezvoltare ale mărcilor Audi şi Porsche este platforma electrică premium – PPE (Premium Platform Electric). Aceasta va constitui baza pentru numeroase familii de modele Audi cu propulsie pur electrică, din segmentele de piaţă cu volum mare, de la clasa B la clasa D.
Audi e-tron:
Consum electric mixt în kWh/100 km: 26,2 – 22,6 (WLTP); 24,6 – 23,7 (NEDC); emisii mixte de COa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza