Links Sitemap Business Linker Sitemap

Reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii participă la Conferinţa IFS 2018

575 afisari
Conferinţa IFS 2018, care va avea loc pe 17 Mai 2018, se va bucura de prezenţa domnului Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a domnului Alexandru-Valentin Țachianu, secretar de stat în acelaşi minister, care au confirmat că vor participa în deschiderea evenimentului.
Participanţii la conferinţă vor avea oportunitatea de a relaţiona cu trei dintre experţii internaţionali IFS Management care vor prezenta noutăţile IFS şi noile servicii IFS lansate în acest an. După cum se ştie deja, certificările de conformitate cu standardele  IFS conferă companiilor oportunitatea de a deveni furnizori pentru marii retaileri,  fiindu-le astfel recunoscută  capacitatea de a realiza produse sigure, conforme specificaţiilor contractuale şi cerintelor legale. 

IFS este recunoscut la nivel internaţional ca fiind organizaţia care promovează şi subliniază importanţa siguranţei alimentare de-a lungul întregului lanţ de furnizori. Unul dintre scopurile acestei conferinţe este de a prezenta  participanţilor  importanţa acestor certificări pentru mediul de afaceri din România şi cum pot ele ajuta antreprenorii să îşi dezvolte afacerile şi să încheie parteneriate cu marile companii internaţionale.

Companii precum Cris-Tim, Bureau Veritas, JS Hamilton Romania, AXIVEN, Testo Romania, Remark Studio, Business Lease vor împărtăşi din experienţa proprie şi vor prezenta  participanţilor la conferinţă modul în care işi desfaşoară afacerile, ca exemple de bune practici.

Evenimentul se adresează autorităţilor publice, retailerilor autohtoni, producătorilor de produse alimentare, de produse HPC – Household and Personal Care, firmelor de import-export, firmelor de transport şi logistică, furnizorilor existenţi şi potenţiali ai marilor lanţuri de retail, firmelor producătoare care doresc să exporte, Camerelor de comerţ străine în România şi oricăror alte persoane interesate de subiectele dezbătute. 

Ionut Nache, Director General INAQ Consulting, unul dintre organizatorii acestei conferinţe anuale, a precizat: „este importantă participarea oricaror persoane responsabile de calitatea şi siguranţa produselor şi a serviciilor din FMCG, pentru că  prezenţa la eveniment poate contribui la crearea de noi parteneriate. De asemenea, evenimentul se poate constitui şi ca loc de întâlnire a specialiştilor din domeniu.”

Cea de a cincea ediţie a Conferinţei IFS va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucureşti, pe 17 Mai 2018, începând cu ora 9.00. 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza