Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank și Agrii România anunță un parteneriat în beneficiul fermierilor români

794 afisari
Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Agrii pentru a facilita accesul fermierilor la produse și servicii financiare dedicate domeniului agricol: operațiuni bancare uzuale, credite pentru capital de lucru sau pentru investițîi, acces la serviciul digital Rhiza (soluții digitale pentru ferme, asistență tehnică etc), dar și la produse de asigurare specifice.
 În acest fel atât cliențîi băncii care activează în domeniul agricol, cât și cei care fac parte din comunitatea Agrii pot beneficia de sprijin valoros adaptat nevoilor lor.

“Parteneriatul nostru cu Agrii România este efectul unei sinergii firești între un grup financiar - bancar cu o oferta completă și un grup recunoscut pentru inovație în agricultură, performanță și soluțîi de calitate, inclusiv digitale. În această formulă asigurăm fermierilor toate resursele necesare, începând de la pasul zero: semințe, produse pentru protecția plantelor, îngrășăminte, combustibili, tehnologii prin serviciul digital Rhiza, continuând cu asigurarea recoltei, pachetele de cont curent pentru operațiuni bancare, finanțări și resurse pentru investiții și dezvoltare. Practic, obiectivul nostru este să oferim clienților noștri un sprijin permanent, să-i ajutăm să privească cu încredere spre viitor”, a declarat Raluca Nicolescu, director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank

Considerăm foarte importantă dezvoltarea parteneriatului cu fermierii și ne dorim să le oferim produse și servicii care să-i ajute în administrarea fermelor, mai ales că știm cu toțîi că în agricultură, atât achiziția de inputuri cât și realizarea de lucrări agricole, nu suportă niciodată amânare. Înțelegem activitățile fermierilor noștri, le susținem, și împreună cu Raiffeisen Bank, am venit cu cel mai benefic pachet financiar de pe piață agricolă, pentru finanțarea și dezvoltarea fermelor.Prin acest parteneriat, dedicat exclusiv fermierilor noștri, întărim, din nou, faptul că Agrii România nu este doar un simplu furnizor de inputuri, ci un sprijin, oferindu-le ”uneltele” necesare pentru a face o agricultură responsabilă și profitabilă.Prin echipa noastră de vânzări vom oferi consultanță fermierilor, care doresc să acceseze acest produs bancar”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România. 

Despre Agrii

Agriieste prezența pe piață de agri-business de mai mult de două decenii și a devenit principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierii care vor să își îmbunătățească producția calitativ, cât și cantitativ. Această oferă servicii agronomice și vine cu soluțîi personalizate pentru fiecare nevoie identificată de fermieri pe parcursul desfășurării activităților. Mai multe detalii despre Agrii România puteți găși pe site-ul oficial https://agrii.ro.

Raiffeisen Banksustine sectorul agricol și pune la dispoziția fermierilor o gama largă de produse de finanțare. Una dintre preocupările constante ale băncii este să ofere o gama diversificată de produse destinate finanțărilor în agricultură, iar acest nou parteneriat răspunde la toate necesitățile fermierilor în ceea ce privește dezvoltarea activităților fermelor. 

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienți persoane fizice, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Banca are aproape 5000 de angajați, peste 350 de agențîi în toată țară, aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de 22.000 de POS-uri.

 

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza