Links Sitemap Business Linker Sitemap

Pullman Bucharest are un nou director general

457 afisari
Patrick Carabin a fost numit Manager General al Pullman Bucharest. În această calitate, el este responsabil cu administrarea generală a hotelului și a restaurantelor, cât și cu întreținerea proprietății.
“Obiectivul nostru permanent este să diversificăm oferta restaurantelor și să dezvoltăm imaginea hotelului de nucleu social, atât pentru clienții business, cât și pentru leisure. Tocmai am redeschis terasele restaurantului Barbizon Steakhouse și ale Barului L’Arpege, oferindu-le clienților nostri o experiență unică în aer liber. Mobilierul elegant și confortabil este completat de plantele tropicale luxuriante, care îi transpun subtil pe oaspeții noștri într-o stare de spirit de vacanță. Echipa noastră, condusă de Lubomir Sykora, Manager F&B și Ștefan Popescu, Executive Chef, creează săptămânal meniuri și oferte speciale pentru a-i atrage și răsplăti atât pe clienții noștri loiali de pe segmentul business, cât și pe oaspeții hotelului”, a declarat Patrick Carabin. Acesta a preluat conducerea Pullman Bucharest după 8 ani petrecuți în Polonia, timp în care a condus două prestigioase hoteluri de 5 stele din lanțul Sofitel: Sofitel Warsaw Victoria și Sofitel Grand Sopot.  Experiența sa de leadership se extinde pe o perioadă de 30 de ani, acumulată în 12 țări, având ca rezultat și o excelentă cunoaștere a culturii asiatice și europene. În 2013 i s-a acordat premiul de Ofițer al Ordinului lui Leopold al II-lea, de către Ministrul de Externe belgian, Didier Renders.

“Pullman Bucharest este un punct de referință pe piața hotelieră din București, întrucât duce mai departe o tradiție de peste 22 de ani în domeniul ospitalității, combinată cu spiritul tânăr al unuia dintre cele mai dinamice și contemporane branduri de top: Pullman. Pe lângă consolidarea poziției pe piața călătoriilor de afaceri, care încă reprezintă mai mult de 75% din activitatea noastră, am inițiat parteneriate cu agenții de turism și atracții locale, cu scopul de a ne dezvolta mai departe și pe segmentul turistic. Anticipăm o creștere de 30% a acestui segment în anul 2016.” a adăugat Patrick Carabin.

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, care aparține grupului AccorHotels și este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est. Hotelul își întâmpină oaspeții cu 203 camere superioare cu priveliști superbe asupra parculului Herastrau și asupra orașului. La etajele superioare, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente spațioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow și mini-bar gratuit.

Modernizat pentru a ține pasul cu turistul cosmopolit, Pullman Bucharest este o destinație atât pentru afaceri, cât și pentru timpul liber. Ofertele variate ale restaurantelor sunt pregătite astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Restaurantul Barbizon oferă experiența unui steakhouse de prim rang cu preparate din carne și fructe de mare. Ștefan Popescu, Executive Chef al Pullman și unul dintre bucătarii de elită din România, este cel care creează savuroasele și surprinzătoarele combinații de mâncăruri. Restaurantul La Galette, cu produsele sale de patiserie mereu proaspete, recreează atmosfera plină de farmec a bistrourilor franțuzești. Barul L’Arpege este locul perfect pentru călătorii neobosiți. Acesta oferă o selecție largă de specialități pe bază de cafea, răcoritoare, băuturi alcoolice și gustări sănătoase. Braseria Paris Bucharest găzduiește generosul și revitalizantul mic-dejun stil bufet și este locul perfect pentru un prânz corporate.

Zona de wellness a Pullman Bucharest pune la dispoziția clienților saună, hammam și masaj. De asemenea, o sală de fitness bine echipată este disponibilă oaspeților care vor să își continue programul de exerciții fizice chiar și atunci când călătoresc.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza