Links Sitemap Business Linker Sitemap

Premiera la Academia de Studii Economice Bucuresti - HEZI SHAYB, DE LA SERVICII MILITARE si AUTOMOTIVE LA INVATAMANT POST-UNIVERSITAR

540 afisari
Hezi Shayb este Chairman al New Kopel Group din ianuarie 2017. Intre 2014 si 2017 a ocupat pozitia de CEO in cadrul aceluiasi grup. Isi incepe cariera in serviciul militar iar, dupa ce termina Academia Navala de Ofiteri, este implicat, pentru o perioada de 7 ani, in serviciile inteligente si de combatere. Se retrage din armata ca Maior.

Dupa o cariera in zona militara, isi incepe cariera in domeniul asigurarilor, in Israel. In paralel, obtine un Master in Business Administration.

Pana in 2004, a ocupat pozitiile de Executiv, VP si CEO intr-unele dintre cele mai importante companii de asigurari din Israel precum OZ Group, Grupul Istraelian Phoenix si Migdal Group.
In 2004, Hezi Shayb isi incepe cariera in automotive in pozitia de CEO al Iveco Israel si Presedinte al Asociatiei Importatorilor de Vehicule, Camioane si Autobuze. De asemenea, ocupa functia de Director General Adjunct al MCA Group.
In paralel, Hezi Shayb este impresarul lui Hagar Finer, Campion Mondial la Box.  In tot acest timp, se specializeaza si incepe un doctorat in Magamentul Crizelor aflat in desfasurare in acest moment. 

Hezi Shayb vine in Romania in 2013, si, un an mai tarziu, ocupa funcția de CEO al New Kopel Group. Venirea sa la New Kopel Group a insemnat o crestere simtitoare a business-ului. In momentul de fata, Grupul se concentreaza pe investitii in alte linii de business.

In prezent, este Chairman al New Kopel Group si Lector in cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti unde preda cursuri de Management al Crizelor, o premiera pentru ASE.

Primul Curs de Management al Crizei din istoria facultatii, sustinut de un Maior si, totodata, Chairman in cadrul unei companii de servicii auto de top

 

Academia de Studii Economice din Bucuresti va gazdui, incepand cu 12 octombrie 2017, primul curs de Management al Crizelor sustinut de Hezi Shayb, Chairman al New Kopel Group si Lector in cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti. Cursul, adresat absolventilor de facultate si, in principal studentilor care urmeaza Masterul in cadrul ASE, isi propune sa aiba o abordare in doua etape: teoretica si practica. In partea teoretica, vor fi prezentate cei doi pasi cheie al procesului: Planificarea si Executie iar participantii vor fi trecuti, gradual prin strategie, obiective, procese si proceduri, cultura organizationala, informatia si strategia de comunicare. In partea practica, vor fi prezentate studii de caz aplicate. In final, tinerii participanti vor afla raspunsul la intrebarea: Cum poate fi prevenita si gestionata o criza de la persoana care a reusit sa gestioneze crizele cu care s-au confruntat multe companii importante la nivel international si a reusit sa faca acest lucru cu succes.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza