Links Sitemap Business Linker Sitemap

Office style pe înţelesul tuturor

1680 afisari
Vara este acel sezon calendaristic asociat în mod firesc cu ideea de relaxare, chiar şi din punct de vedere al vestimentaţiei. Acest lucru nu înseamnă că, o ţinută vestimentară relaxată să însemne de fapt neglijenţă. Aşadar, dacă în aceste zile fierbinţi de vara va aflaţi încă la birou, va recomand să va adaptaţi ţinutele vestimentare sezonului cald păstrând însă limitele impuse de domeniul de activitate, adoptând un look profesional şi în egală măsură cu stil.

Costumul este un element-cheie în garderoba oricărui bărbat, obligatoriu chiar, pentru persoanele care îşi desfăşoară activitatea în mediul de afaceri.


Mai ales în acest sezon, optaţi pentru costume realizate din materiale 100% naturale, necăptuşite, sau parţial căptuşite, pentru a asigura fluxul de aer şi a nu reţine căldură. Din punct de vedere cromatic, alegeţi costume în nuanţe diverse de gri sau bej, unicolor, care pot avea dungi subţiri sau carouri fine. Purtate cu o cămaşă uni şi cravată cu accente de culoare, pot compune o ţinută foarte reuşită pentru birou.
Deşi de evitat pe perioada verii, când culorile deschise sunt de preferat, costumul negru nu este cu desăvârşire interzis, nici în acest sezon. Îl puteţi purta cu succes atât în timpul zilei, dacă este realizat dintr-un material uşor şi răcoros, dar şi seară, la evenimentele care impun dress code formal.
O alternativă la costumul office o reprezintă ţinutele smart casual în care puteţi include produse şi câteva dintre piesele vestimentare de top ale acestui sezon, mă refer aici la pantalonii viu coloraţi, dar şi cămăşile cu imprimeuri fine florale sau buline. Secretul unei astfel de ţinute constă în abilitatea de a le construi astfel încât să păstreze un echilibru între formalism şi aerul fashion.
Că întotdeauna, va doresc un sezon cu stil!
Adina Buzatu

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza