Links Sitemap Business Linker Sitemap

NOUL BENTLEY CONTINENTAL SUPERSPORTS: CEL MAI RAPID AUTOMOBIL CU 4 LOCURI DIN LUME

1762 afisari
Noul Continental Supersports este grand tourer-ul suprem Cea mai rapidă accelerație Bentley: 0-100 km/h în 3,5 secunde; viteza maximă de 336 km/h Cel mai puternic Bentley de până acum: 710 CP, 1.017 Nm Agilitate extraordinară, dublată de rafinament, oferind confortul inegalabil al călătoriilor de lux Detaliile unice de design potențează performanțele; disponibil în varianta coupé sau cabrio
Bentley anunță cel mai rapid și mai puternic model produs până în prezent: noul Bentley Continental Supersports.
Viteza maximă de 336 km/h și accelerația 0-100 km/h în doar 3,5 secunde fac din noul Continental Supersports cel mai rapid și mai puternic automobil de lux cu patru locuri din lume.

Asemenea acestuia, fratele decapotabil, Continental Supersports Convertible, este cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume și atinge 100 km/h în 3,9 secunde, în drumul său către viteza maximă de 330 km/h.
Motorul W12 Bentley a fost reproiectat pentru noul Supersports cu turbine noi de înaltă performanță, o variantă nouă a motorului și un sistem de vectorizare a cuplului ce îi conferă noului Supersports Continental agilitate pe măsura performanței. In timp ce detaliile unice de design, atât cele din interior, cât și cele din exterior, oferă modelului o apariție atletică ce subliniază potențialul său de performanță.

Deși oferă o experiență de condus extrem de intensă, rafinamentul călătoriei specific unui model Continental nu a fost compromis. Fuziunea extremelor în lux și performanță fac din noul model Supersports ultima iterație ce definește și domină tipul de modele grand tour.

„Numele Supersports este legendar la Bentley”, a declarant Wolfgang Dürheimer, Chairman and Chief Executive of Bentley Motors. „Încă de la primele modele Supersports din 1920, până la modelul Continental Supersports din 2009 - iar acum cu a treia iterație a acestui model emblematic - este un nume care incită, pasionează și emoționează. Numai Bentley putea să creeze un asemenea automobil care îmbină în acest fel performanța extremă și luxul de neegalat.”

 

Putere și cuplu extreme; Performanțe care ies în evidență

Un tren de rulare personalizat, împreună cu motorul W12 Bentley, combină puterea și cuplul, ambele extreme, pentru a genera performanțe antrenante.
Secretul performanțelor suplimentare ale noului Continental Supersports îl reprezintă turbocompresoarele reproiectate, cu o capacitate mai mare și un sistem revizuit de răcire cu aer, care generează o capacitate mai mare de accelerare și putere suplimentară. Pentru a valorifica aceste performanțe suplimentare, au fost aduse îmbunătățiri sistemului de propulsive al noului Continental, precum noi semicuzineți principali și biele.
Aceste modificări ample ale motorului rezultă într-o creștere de 80 CP și 217 Nm față de modelul Supersports din 2009 – o îmbunătățire a raportului putere-greutate de 10% și a raportului cuplu-greutate de 25%. Viteza maximă a crescut cu 8 km/h (și timpul de accelerare 0-100 km/h a scăzut cu 0,3 secunde).

Noul Supersports beneficiază, de asemenea, de un nou convertizor de cuplu care se blochează mai repede, permițând masinii să profite la maxim de noul cuplu de 1.017 Nm și să accelereze la pornirea de pe loc chiar și mai rapid.

Pentru ca aceste performanțe extraordinare să poată fi ținute în frâu, noul Supersports este echipat cu frâne ceramice ultra-performante, cu răcire îmbunătățită. Discurile de frână sunt cele mai mari de acest tip din lume, oferind performanțe excelente, în condiții extreme.

Frânele sunt amplasate în spatele unor jante ușoare din aliaj forjat de 21”, împreună reducând greutatea mașinii cu 20 kg. Alți 5 kg pot fi economisiți printr-un sistem de evacuare din titan, disponibil opțional. Noul Supersports este cea mai ușoară versiune a actualului Continental GT și mai ușor decât modelul Supersports cu patru locuri din 2009.

Îmbunătățind experiența conducătorului auto încă și mai mult, sistemul de evacuare a fost reproiectat pentru a „respira” mai liber și pentru a produce, pe șosea, o coloană sonoră în stilul Bentley, schimbarea într-o treaptă inferioară provocând sunetul unui foc de pușcă.

Manevrabilitate superioară și rafinament de lux
Aceste performanțe sunt egalate de manevrabilitate atletică. Noul Supersports dispune de o versiune calibrată și actualizată a sistemului de vectorizare a cuplului, introdus pentru prima dată pe Continental GT3-R.
Acest sistem dinamic frânează separat roțile din față și roțile din spate în timpul accelerării la ieșirea din viraje pentru a crește performanța, menținând, în același timp, puterea deplină a roților libere. De asemenea, sistemul frânează interiorul roților din spate la virare, pentru agilitate sporită. Acesta dispune și de un sistem de control al stabilității personalizat, mai puțin invaziv, pentru o reacție mai precisă a șasiului.
Noul Supersports păstrează raportul cuplului specifică sistemului cu tracțiune integrală Bentley, transmițând 60% din puterea motorului la roțile din spate, în versiune standard, pentru un caracter mai echilibrat și mai sportiv, dar oferind posibilitatea de a regla raportul cuplului față-spate în funcție de tracțiunea disponibilă.
Cu toată orientarea asupra îmbunătățirii dinamicii de condus, suspensia mai joasă și mai rigidă a noului Supersports oferă aceeași plăcere a călătoriilor de lux pentru pasagerii care doresc să acopere distanțe lungi în confort suprem.

Designul personalizat semnalează un caracter de înaltă performanță
Noul Continental Supersports etalează detalii exterioare si interioare unice, care reflectă progresul semnificativ la nivel de performanțe al acestui grand tourer de top.
Modificările exterioare includ barele de protecție față și spate reproiectate, ce încorporează un splitter și un difuzor din fibră de carbon, noi extensii ale pragurilor laterale și guri de aerisire a capotei de asemenea finisate în fibră de carbon, guri aerisire pe aripa față în finisaj negru-lucios și un nou design al sistemului de evacuare, tot în finisaj negru lucios. În completarea aspectului exterior dramatic vin farurile și stopurile într-o nuanță închisă și o serie de detalii lucioase cu finisaj negru pentru grilele frontale, lumini, bara de protecție din spate, mânerele portierelor și ramele geamurilor.
Ca dotări opționale, sunt disponibile, de asemenea, o combinație între spoilerul spate echilibrat aerodinamic și splitterul frontal pentru versiunea coupé, emblema noului Supersports, un nou finisaj negru, industrial, pentru jantele de 21" din aliaj forjat și autocolante laterale opționale. Pentru a scoate și mai mult în evidență performanțele îmbunătățite ale noului model, clienții pot comanda, tot opțional, un capac de motor din fibră de carbon, cu finisaj lucios și personalizat cu sigla Supersports.

Noul Continental Supersports Convertible oferă luxul și rafinamentul unui coupé, care se transformă, însă, într-un open-tourer ce întoarce capete la o simplă atingere de buton. Capota cu mai multe straturi asigură un nivel ridicat de rafinament și de izolare fonică. Testat riguros în toate condițiile meteo, de la -30°C până la peste +50°C, noul Supersports rezistă chiar și ploaie musonică, menținând o temperatură confortabilă chiar și în zilele cele mai friguroase.

O altă opțiune practică, funcția de încălzire a gâtului, transformă condusul în aer liber într-o experiență atrăgătoare și plăcută chiar și în zilele mai răcoroase de primăvară sau toamnă. Decapotat, Continental Supersports Convertible oferă performanțe extraordinare dublate de senzațiile tari ale condusului în aer liber. Cu capota trasă, e o limuzină la fel de practică pe tot parcursul anului, ca și colegul său de garaj, modelul coupé.

În interior, o mulțime de detalii stilistice personalizate contribuie la crearea unei experiențe luxoase, contemporane, dar în același timp tipic britanice.

Trei culori se îmbină în primul interior de acest gen oferit în această generație pe Continental GT. Scaunele și tapițeria ușilor sunt decorate cu un nou design de tighel in diamant, pentru crearea unei semnături unice în Alcantara, în timp ce panourile Supersports din fibră de carbon se alătură listei existente de zece tipuri de furnir și de finisaje tehnice disponibile. Interiorul este completat de o nouă emblemă brodată Supersports și de un volan și un schimbător de viteze Supersports ambele purtând accente Alcantara.
Un sistem de eșapament din titan e disponibil pentru conducătorii auto care își doresc o experiență auditivă mai intensă. Alături de un sonor inconfundabil, sistemul din titan contribuie și la reducerea greutății automobilului.

Pentru clienții Supersports care își doresc un grad și mai mare de personalizare, există un pachet ‘X Specification’, care constă în opt versiuni de vopsire duo-tone alături de oglinzi exterioare și apărătoare din fibră de carbon. Sistemul de eșapament din titan e inclus și el, alături de finisajul din fibră de carbon pentru interiorul ușilor, caseta din fibră de carbon care acoperă motorul și jantele de 21” vopsite în negru lucios.

Ca în cazul tuturor limuzinelor Bentley, modelul Supersports poate și el să intre pe mâna artizanilor de la Mulliner, departamentul de personalizare de la Bentley, care răspunde tuturor cerințelor individuale ale clienților.

 

Supersports: Lux și performanțe supreme
Modelul Continental Supersports din 2009 a adunat lauri pentru combinația unică pe care o propunea, între caracteristici dinamice extreme și lux fără egal.

Noul Supersports preia aceste caracteristici și le duce la un nou nivel de excelență inginerească, transformând acest model în cea mai rapidă limuzină cu patru locuri și una care este, în același timp, confortabil de folosit în fiecare zi, fie în varianta coupe de lux, fie decapotabilă.

 

Se poziționează în fruntea gamei Continental prin lux și performanță și este versiunea supremă a unui model care a ajuns să definească noțiunea de grand touring de mare clasă. 

 

Despre Bentley Motors

 

Bentley Motors este cel mai căutat brand de lux din lume. Sediul companiei din Crewe reunește toate operațiunile de design, cercetare și dezvoltare, inginerie și producția propriu-zisă a celor patru modele – Bentayga, Continental, Flying Spur și Mulsanne. Combinația dintre măiestria artizanală - care valorifică meșteșugurile transmise din generație în generație - expertiza inginerească și tehnologia de ultimă oră este specifică mărcilor auto britanice de lux precum Bentley. Este, de asemenea, un exponent de cea mai înaltă calitate al industriei britanice. În sediul central din Crewe lucrează aproximativ 4000 de angajați.

Despre Bentley Bucureşti
Bentley Bucureşti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x, este al 45-lea dealership al mărcii britanice în Europa continentală. Odată cu deschiderea noului showroom, vânzările Bentley continuă să crească în întreaga lume.

 

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:

Website:           www.bentleymedia.com

Twitter:            @BentleyComms
You Tube:        www.youtube.com/bentleymotors

 

 

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza