Links Sitemap Business Linker Sitemap

MFP: Persoanele fizice din București și din Ilfov pot plăti taxele și impozitele cu cardul

458 afisari
Contribuabili, persoane fizice, din București și județul Ilfov pot plăti taxele și impozitele fiscale și nefiscale cu cardul bancar la ghișeele din sediile administrațiilor, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice transmis AGERPRES.
"Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală vin în sprijinul contribuabililor și continuă procesul de modernizare și de simplificare a plății taxelor și impozitelor fiscale și nefiscale. Persoanele fizice din municipiul București și din județul Ilfov vor putea plăti cu ajutorul cardului bancar la ghișeu, începând din 29.08.2016', se menționează în comunicat.
Potrivit comunicatului, în acest scop, au fost instalate 37 de POS-uri, în 21 de sedii care aparțin Administrațiilor Sectoarelor 1-6 ale Finanțelor Publice, Activității de Trezorerie și Contabilitate Publică a Municipiului București și unităților de trezorerie suboordonate (Trezoreriile Statului — Sectoarele 1-6 și Activitatea de Trezorerie și Contabilitate Publică a Județului Ilfov).

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza