Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lamborghini Urus a fost desemnat Mașina Anului 2019 de către Robb Report

423 afisari
Lamborghini primește pentru a treia oară consecutiv premiul Robb Report Car of the Year, de data aceasta pentru Urus, primul super SUV din lume, despre care unul dintre jurați a spus: "are personalități multiple și le iubesc pe toate".
Un concurs desfășurat pe ambele coaste ale Americii, în California și Florida, nouă grupuri, fiecare având în medie 20 de jurați, au condus 10 mașini pentru a-și alege favorita dintre cele mai performante exponente ale industriei automobilelor de lux.

"Câștigătorul Robb Report Car of the Year 2019 reprezintă dovada că renașterea este posibilă în domeniul auto, iar aceasta a început în Italia - mai exact, în Sant'Agata Bolognese", a declarat Robb Report.

"Acest taur furios este unic printre modelele Lamborghini, deoarece nu numai că dispune de șase moduri de condus (inclusiv pentru zăpadă și nisip), dar a moștenit și aerodinamica de la Huracán Performante și toate elementele specifice care asigură manevrabilitatea (cum ar fi direcția integrală, amortizarea activă și tracțiunea integrală) de la Aventador S." 



 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza