Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA KAMIQ: prima privire în interior

516 afisari
Cu puțin timp înaintea premierei mondiale a noii ŠKODA KAMIQ, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, ŠKODA prezintă pentru prima dată interiorul noului său SUV urban. Habitaclul imbină în manieră impresionantă caracteristicile ergonomice și designul emoțional, cu spațiul generos, specific tuturor modelelor ŠKODA. KAMIQ este al doilea model al mărcii cehești de tradiție care dispune de acest nou concept pentru interior.
 › Conceptul nou pentru interior este preluat și de ŠKODA KAMIQ
 › Ecran liber poziționat în câmpul vizual imediat al șoferului
 › Tapițerie elegantă din microfibră și suprafețe noi, cu finisaje cristaline
 

Interiorul modelului ŠKODA KAMIQ dispune de noul concept interior prezentat în premieră odată cu studiul VISION RS. „Linia de caracter” ce inconjoară ecranul liber poziționat în câmpul vizual imediat al șoferului reflectă liniile capotei motorului și este totodată un suport ergonomic pentru mână ce utilizează ecranul tactil. ŠKODA oferă incă o dotare digitală de ultimă oră pentru KAMIQ: afișajul opțional Virtual Cockpit, care are unul dintre cele mai mari display-uri din segment, de 10,25 închi. Panoul de instrumente cu design nou continuă limbaj de design emoțional al exteriorului. Gurile de ventilație laterale se extind în portiere, amplificând vizual senzația de spațiu generos de la interiorul mașinii.
 
 Textură nouă a suprafețelor, nuanțe calde și iluminare ambientală
 Panoul de instrumente cu elemente de decor noi și panourile ușilor frontale dispun de o suprafată moale, de inaltă calitate, cu un finisaj cu granulație similară structurii cristalului. Această granulație va fi specifică și în viitor modelelor ŠKODA. Iluminarea ambientală accentuează atmosferă plăcută de la interior și este disponibilă în nuanțele cupru, roșu sau alb. Culorile adaugă accente vizuale la nuanțele interiorului, creând contraste interesante fată de cusăturile decorative ale tapițeriei. Materialul din microfibră fină, Suedia, este disponibil că tapițerie optională. Pentru mai mult confort, nouă ŠKODA KAMIQ oferă funcții opționale de incălzire a parbrizului, scaunelor din spate și volanului.
 
 Spațiu generos, grație ampatamentului mare
 Construit pe bază matricei modulare transversale (MQB), modelul ŠKODA KAMIQ oferă spațiu generos la interior. conform standardelor ridicate, specifice tuturor modelelor ŠKODA. Având un ampatament de 2.651 de milimetri, automobilul oferă pasagerilor din spate și la nivelul genunchilor mult spațiu, și anume 73 de milimetri. Portbagajul are volumul de bază de 400 de litri, care pot fi extins la 1.395 de litri, cu spătarele scaunelor spate rabatate.
 
 Premieră mondială a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfăsura între 5 și 17 martie 2019.
 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza