Links Sitemap Business Linker Sitemap

Frederic Oudea a preluat postul de preşedinte al Federaţiei Bancare Franceze

1038 afisari
Frederic Oudea, directorul general al grupului Societe Generale, a preluat începând cu data de 1 septembrie 2019 postul de preşedinte al Federaţiei Bancare Franceze (FBF), pentru o perioadă de un an, transmite AFP. În conformitate cu statutul asociaţiei profesionale, Oudea preia funcţia deţinută anterior de Laurent Mignon, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului bancar BPCE.
De asemenea, directorul general al Credit Agricole SA, Philippe Brassac, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al FBF.
Înfiinţată în anul 2001, Federaţia Bancară Franceză (FBF) reprezintă cele 340 de bănci franceze şi străine care îşi exercită activitatea în Franţa. Această asociaţie profesională intervine în toate aspectele ce ţin de reglementarea bancară şi financiară la nivelul francez, european şi internaţional. FBF dispune de reprezentanţe la Bruxelles şi Frankfurt, fiind o portavoce a unui sector care numără 362.800 de salariaţi.

Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare, are 154.000 de angajaţi şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume. În România, BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a treia bancă după totalul activelor.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza