Links Sitemap Business Linker Sitemap

Food & drink

Restaurantul cu specific mediteraneean Retsina ia locul OSHO Fish

În urma unei investiţii de aproximativ 180,000 de euro, OSHO Fish s-a transformat, de la începutul lunii martie, în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean. Investiţiile au presupus amenajarea interioară şi schimbarea echipamentelor din bucătărie. 120,000 de euro au investiţi în reamenajarea OSHO Steak, 70% din sumă fiind folosită pentru schimbarea echipamentelor din bucătărie.

Restaurantul OSHO are acţionari noi

Începând cu luna decembrie, Florin Rădulescu, Fondatorul şi Proprietarul OSHO, iese din acţionariatul restaurantului. OSHO a fost preluat de familia Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image vândut către Delhaize Group. Compania este condusă de tânărul om de afaceri Georgios Malideros, specializat în Business Economics în Marea Britanie. Restaurantul îşi păstrează specificul, structura organizaţională şi echipa de management, condusă de Petre Gherman.

OSHO estimează creşterea cifrei de afaceri

Restaurantul OSHO estimează pentru 2013 o cifră de afaceri de aproximativ 2.8 milioane de euro, în uşoară creştere, comparativ cu 2012. De asemenea, restaurantul investeşte în 2013 circa 100,000 de euro, în rebranding, în dezvoltarea departamentului de livrări la domiciliu şi de evenimente dar şi în reconfigurarea restaurantului.
Ar putea demara lucrările de construcție la centrul comercial Mega Mall

Ar putea demara lucrările de construcție la centrul comercial Mega Mall

Austriecii de la Real 4 You își propun să atingă un grad de ocupare de 50%, pentru a putea demara lucrările de construcție la centrul comercial Mega Mall, situat în cartierul Pantelimon.

MEZE Taverna sărbătorește Ziua Națională a Greciei

MEZE Taverna își invită oaspeții în perioada 22-24 martie să petreacă în compania preparatelor cu specific grecesc și a acordurilor fine ale unei chitare pe ritmuri moderne.
Corks Cozy Bar isi asteapta oaspetii in Centrul Istoric

Corks Cozy Bar isi asteapta oaspetii in Centrul Istoric

Corks Cozy Bar isi anunta oficial deschiderea pe piata barurilor cochete de vin. Amplasat chiar la intrarea in Centrul Istoric al capitalei, pe Str. Bacani, nr.1, noul bar reprezinta locul unde iubitorii vinului se pot delecta si rasfata cu placeri epicuriene.
MEZE Taverna îşi aşteaptă oaspeţii în centrul istoric

MEZE Taverna îşi aşteaptă oaspeţii în centrul istoric

Restaurantul cu specific grecesc MEZE Taverna şi-a deschis porţile în centrul istoric, pe strada Nicolae Tonitza. Amenajarea localului a durat cinci luni şi a beneficiat de o investiţie iniţială de circa 270.000 de euro.

Mica Elvetie deschide restaurantul din Centrul Istoric

Mica Elvetie si-a deschis noua locatie din Centrul Istoric, restaurantul aflandu-se pe strada Franceza, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.

Mica Elvetie anunta deschiderea terasei

Restaurantul Mica Elvetie a anuntat deschiderea oficiala a terasei pentru acest sezon. Potrivit reprezentantilor restaurantului, meniul noului sezon propune mancaruri rafinate realizate cu ingredinte proaspete.

Athénée Palace Hilton are un nou executive chef

Athénée Palace Hilton a anuntat numirea lui Chaiyasith Srichom (cunoscut si ca Lam) in functia de bucatar sef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului.
Café Athenee opens for business

Café Athenee opens for business

Athenee Palace Hilton has announced the completion of the renovation works scheduled in 2010 and the opening of Café Athenee, which hotel officials characterize as a new contemporary and fashionable restaurant.

Producatorii de vin privesc noul an cu optimism

Anul 2009 a fost unul dificil si pentru piata vinurilor din Romania, dar marii producatori considera ca incepand cu anul 2010 se va inregistra o redresare a vanzarilor. La inceput, evolutia va fi mai timida, pentru ca mai apoi sa devina semnificativa, incepand cu al doilea semestru al anului, potrivit specialistilor.