Links Sitemap Business Linker Sitemap

Florin Jianu: Nu suntem de acord cu eventuala renunţare la Pilonul II de pensii

512 afisari
Nu suntem de acord cu eventuala renunţarea la Pilonul II de pensii şi tragem un semnal de alarmă că asta ar însemna sacrificarea generaţiilor următoare, a spus Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), într-o conferinţă de specialitate.
"Politica statului a fost în doi paşi. Unul de micşorare a contribuţiilor la pilonul II de pensii, iar al doilea pas va fi acela de renunţare totală la ceea ce înseamnă pilonul II. Tragem un semnal de alarmă extrem de puternic în acest sens. Nu suntem de acord şi nu cred că vreo organizaţie a mediului de afaceri este de acord cu ceea ce înseamnă renunţarea la Pilonul II pentru că aceasta ar însemna sacrificarea generaţiilor următoare de oameni care cotizează în acest moment", a precizat Florin Jianu.
În ultimele zile, şi Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România), Consiliul Investitorilor Străini şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România au atras atenţia că Pilonul II este esenţial pentru ca angajaţii de astăzi să-şi poată menţine un nivel de trai satisfăcător la sfârşitul vieţii active.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza