Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank introduce noul indice de referinta in oferta de creditare si lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare

911 afisari
Ca urmare a intrarii in vigoare, in data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative, CEC Bank a actualizat oferta de creditare prin introducerea noului indice IRCC (indice de referinta pentru creditele consumatorilor) in modul de calcul al dobanzilor aferente creditelor supuse prevederilor OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. Banca mentine neschimbata marja fixa aplicata creditelor cu dobanda variabila, transferand catre clienti avantajul reducerii valorii indicelui de referinta.
De asemenea, in perioada 10 mai – 31 iulie 2019, CEC Bank desfasoara o campanie promotionala aferenta creditului de refinantare credite de consum, in cadrul careia clientii persoane fizice pot accesa credite cu o marja de dobanda redusa cu 0,5 p.p. fata de valoarea standard.

Astfel, clientii persoane fizice beneficiaza in cadrul campaniei de urmatoarele avantaje:

dobanda compusa din IRCC (in prezent, 2,36%) + marja fixa de 5 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, respectiv IRCC + 6 p.p., fara achizitionarea unui credit prin card;
durata de creditare de maximum 5 ani; valoare de creditare extinsa la 90.000 lei;
perioada de gratie de pana la 12 luni; fara comision de analiza dosar;
posibilitatea de refinantare a creditelor in lei sau in alte valute;
pentru determinarea venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale familiei;
posibilitatea utilizarii serviciilor Internet Banking CEConline si CEC Bank Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (soldul creditului, data scadentei, valoarea ratei scadente), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite etc.).  

"Prin lansarea acestei campanii promotionale, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment. Banca vine in intampinarea consumatorilor cu un produs de creditare acordat in conditii avantajoase, utilizand noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor. Astfel, clientii nostri isi pot optimiza cheltuielile, avand posibilitatea refinantarii integrale a creditelor aflate in derulare, precum si posibilitatea suplimentarii sumei acordate",  a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

 

Exemple de calcul

DAE 9,44%, calculata in ipoteza unui credit de refinantare credit de consum in valoare de 24.500 lei cu rambursare in 54 de luni, cu o dobanda de 7,36%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de IRCC + marja fixa de 5,00 p.p in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card,  comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 554,36 lei, iar valoarea totala platibila de 29.934,98 lei.

DAE 10,51%, calculata in ipoteza unui credit de refinantare credit de consum in valoare de 24.500 lei cu rambursare in 54 de luni, cu o dobanda de 8,36%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de IRCC + marja fixa de 6,00 p.p. (fara achizitionarea unui credit prin card), comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 565,95 lei, iar valoarea totala platibila de 30.560,82 lei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza