Links Sitemap Business Linker Sitemap

C&W Echinox aduce doi noi chiriași în Suceava Shopping City și ERA Shopping Park

2162 afisari
Retailerul ceh de articole sportive Sportisimo va deschide la sfârșitul verii două magazine noi în proiectele Suceava Shopping City (500 mp), respectiv ERA Shopping Park Iași (650 mp) deținute de Argo Capital Property.
Cele două tranzacții au fost intermediate de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.
Sportisimo a fost înființat în 1999 și deține în prezent 134 de magazine în Europa Centrala și de Est. În România, retailerul a intrat în 2015 și a ajuns la o rețea de 7 magazine, la care se vor adăuga unitățile din Suceava și Iași.
Mihaela Petruescu, Head of Property Management C&W Echinox: “După ce a deschis primul magazin în București, Sportisimo a demarat un proces susținut de expansiune în țară. Sportisimo a ales să își marcheze prezența în regiunea Moldovei prin deschiderea celor două magazine în proiectele ARGO și ne bucurăm că am reușit să îi convingem să ia această decizie datorită rezultatelor pozitive înregistrate de cele două proiecte.”

Suceava Shopping City a fost deschis în 2008 și este primul parc de retail din județul Suceava. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 46.600 mp și găzduiește peste 90 de branduri naționale și internaționale, dintre care amintim: Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Flanco, Leroy Merlin, New Yorker, KFC, Noriel, Otter, Kendra, Pandora și altele. Proiectul are un grad de ocupare de 98%. În 2016, proiectul a avut o creștere a traficului de 7% față de 2015, în timp ce vânzările retailerilor au crescut cu 15.25%. Centrul comercial a securizat în ultimul an chiriași precum: Pepco, TXM, Grazie Mille, Pandora, Be You, Gastronomia Italiana, Contessa, Jaqueen și Brandup, iar Otter, Benvenuti, Animax si New Yorker au îmbunătățit în perioada menționată conceptele magazinelor din centrul comercial. Proiectul este administrat de Cushman & Wakefield Echinox din 2010.

ERA Shopping Park Iași a fost deschis tot în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiunea de nord-est a țării, având o suprafață închiriabilă de aproape 50.000 mp și chiriași precum Carrefour, Praktiker, Altex, Mobexpert, JYSK, Pepco sau Takko.

"Argo a înregistrat o cerere susținută pentru expansiune din partea chiriașilor și în ultimul an am reușit să atragem peste 37 de chiriași noi în proiectele noastre, îmbunătățind oferta comercială și gradul de ocupare. Atât numărul de vizitatori, dar și performanțele magazinelor se situează pe un trend pozitiv, fapt care ne face să credem că ambele centre comerciale, Suceava Shopping City și Era Park Iași, nu și-au atins încă potențialul maxim. Acest trend pozitiv nu este influențat doar de dezvoltarea unor zone importante din cele doua orașe, ci și de îmbunătățirea puterii de cumpărare și a ratei de ocupare a forței de muncă. Acest lucru determină noi chiriași să identifice oportunități de expansiune, a declarat Dennis Selinas, CEO Argo Capital Management Property.

Sportisimo este liderul pieței din Cehia în domeniul articolelor sportive, iar clienții vor găsi în noile locații o varietate de articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte ale unor branduri de renume.

Piața articolelor sportive din România trece printr-o perioadă de creștere accentuată, ținând cont că cei mai mari jucători din această piață au înregistrat în 2016 o creștere medie a cifrei de afaceri de 33%, în timp ce profitul net s-a dublat.

Cushman & Wakefield Echinox administrează în prezent un portofoliu de retail de aproape 130.000 mp, iar echipa de leasing a companiei a închiriat în ultimele 12 luni spații comerciale cu o suprafață totala de peste 17.000 mp.
Citeşte mai multe despre: C

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza