Links Sitemap Business Linker Sitemap

BSH Hausgeräte GmbH va investi aproximativ 110 milioane de euro la Simeria

1421 afisari
BSH Hausgeräte GmbH, parte a Grupului Bosch, va investi aproximativ 110 milioane de euro în România, urmând să deschidă o fabrică de maşini de spălat, a anunţat compania. Compania a achiziţionat un teren de 40 hectare în Simeria, pentru construirea halei de fabricaţie, centrului logistic şi clădirii administrative.

Părţile contractante au convenit să păstreze confidenţialitatea cu privire la preţul de cumpărare. Lucrările de construcţie vor începe în acest an. Liderul european în electrocasnice intenţionează să înceapă producţia de maşini de spălat în anul 2020.
După construirea unor noi facilităţi de producţie, fabrica va avea începând cu anul 2022 o capacitate de producţie anuală de peste un milion de maşini de spălat pentru piaţa europeană. Noua locaţie va fi cea de-a patra fabrica de maşini de spălat BSH din Europa, pe lângă cele din Germania, Spania şi Polonia.
"În ultimele luni am căutat intens o locaţie potrivită. Proprietatea din Simeria ne oferă condiţii ideale pentru producerea maşinilor de spălat moderne precum şi logistica necesară. Vom crea peste 700 de locuri de muncă acolo în următorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor şi de a face viaţa de zi cu zi mai uşoară pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de site-uri de producţie şi de centre logistice de primă clasă", a spus Mihai Voicilă, director general al filialei BSH din România.
Filiala locală BSH a fost înfiinţată în 1999 şi comercializează aparate electrocasnice sub mărcile Bosch, Neff şi Zelmer în România. Gama de produse include frigidere, maşini de gătit, maşini de spălat, uscătoare, maşini de spălat vase, aspiratoare, roboţi de bucătărie, maşini de cafea.
BSH Hausgeräte GmbH este unul dintre cei mai importanţi producători de aparate electrocasnice din lume cu vânzări de aproximativ 13,8 miliarde de euro în 2017 şi peste 61.800 de angajaţi. BSH produce în aproximativ 40 de fabrici şi este reprezentată de peste 80 de companii din aproximativ 50 de ţări.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza