Links Sitemap Business Linker Sitemap

BNR a aprobat numirea lui Florin Șandor în funcția de director general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

355 afisari
Banca Națională a României (BNR) a aprobat numirile lui Tunde Barabas, de origine sârbă, în calitate de administrator al Intesa Sanpaolo Bank
și, respectiv, a lui Florin Șandor în funcția de director general adjunct al aceleiași bănci.

"Florin Șandor a primit recent aprobarea Băncii Naționale a României (BNR) pentru exercitarea funcției de director general adjunct/șef al Diviziei Corporate din cadrul Intesa Sanpaolo Bank. Totodată, BNR a aprobat numirea doamnei Tunde Barabas în calitate de administrator al băncii, Consiliul de administrație numărând acum șapte membri", potrivit unui comunicat de presă al băncii.
Tunde Barabas este cel mai tânăr administrator al băncii (39 ani) și doctorand în management și organizare la Universitatea Kaposvar din Ungaria. Ea s-a alăturat Grupului Intesa Sanpaolo în 2002, în prezent ocupând funcția de șef al Structurii Costul Creditului și Optimizarea Activelor din cadrul Intesa Sanpaolo, Divizia Banci Internaționale Subsidiare.

"Florin Șandor este membru al echipei de management Intesa Sanpaolo Bank din 2014, când a fost numit în funcția de director general adjunct/Chief Workout Officer. La acest moment, din poziția de șef al Diviziei Corporate, Șandor coordonează și supervizează activitatea următoarelor structuri: Departamentul Corporații Naționale și Clienți Instituționali, Departamentul Clienți Multinaționali și Departamentul Produse Bancare Corporate.
Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, un grup bancar internațional ce oferă servicii pentru 19 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrală și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu circa 1.200 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune. Pe piața locală, Intesa Sanpaolo Bank are o rețea națională de aproximativ 45 de unități, peste 600 de angajați și active totale de peste 4 miliarde lei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza