Links Sitemap Business Linker Sitemap

BERD a subscris 100 de milioane de euro într-o emisiunea de obligaţiuni emisă de Banca Transilvania

225 afisari
Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a subscris 100 de milioane de euro în cadrul emisiunii de obligaţiuni de 285 de milioane de euro pe care Banca Transilvania a înregistrat-o marţi în sistemul bursei de valori de la Bucureşti. BERD este cel mai mare acţionar instituţional al băncii de la Cluj, cu o participaţie de 8,6%.
"BERD a investit 100 de milioane de euro într-o obligaţiune subordonată emisă de Banca Transilvania, a doua cea mai mare instituţie de credit din România, ca parte a unei emisiuni de 285 de milioane de euro. Obligaţiunile au o maturitate de 10 ani şi vor fi listate la Bursa de Valori Bucureşti. Tranzacţia este prima emisiune de obligaţiuni subordonate listată pe piaţa de capital din România”, potrivit BERD.

Cinci investitori internaţionali au subscris obligaţiunile de 285 milioane de euro emise de Banca Transilvania, cea mai căutată acţiune de la bursa româ­nească, în contextul în care acestea au fost înregistrate marţi la bursă, adică pla­samentul privat a fost încheiat cu succes cu 100% obligaţiuni valabil sub­scrise din totalul celor oferite.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza