Links Sitemap Business Linker Sitemap

Apple a lansat pe 12 septembrie noua sa gamă de smartphone-uri high-end iPhone XS, iPhone XS Max şi modelul iPhone Xr

832 afisari
Apple a lansat pe 12 septembrie noua sa gamă de smartphone-uri high-end iPhone XS, iPhone XS Max şi modelul iPhone Xr, varianta de "buget", confirmând astfel cam toate zvonurile de până acum. Acestea sunt cele mai aşteptate telefoane ale momentului şi unele dintre cele mai puternice de pe piaţă, dar totodată şi unele dintre cele mai scumpe de până acum. A fost lansat modelul nou de Apple Watch care poate depista problemele cardiace ale utilizatorilor, produs recunoscut de FDA și Asocia a de Cardiologie din SUA. De asemenea, Apple Watch poate realiza un EKG și sună la urgențe dacă iden că vreo problema de sănătate a tilizatorului. Modelele noi de iPhone vor avea o memorie de până la 512 GB și vor disponibile pentru vânzare începând cu 21 septembrie.
iPhone XS este modelul „ieftin” din această gamă, acesta fiind un smartphone care se bazează pe design-ul de iPhone X de anul trecut, îmbunătăţit din toate punctele de vedere la nivel hardware. Chiar dacă exteriorul său a rămas în mare parte neschimbat, cele două telefoane fiind aproape imposibil de deosebit cu ochiul liber (în afară de verisunea aurie, culoare exclusivă iPhone XS), sub „capotă” s-au schimbat majoritatea componentelor.

Avem astfel de a face cu un display OLED de 5,8” îmbunătăţit, care beneficiază de un dynamic range cu 60% mai mare, cu acelşi decupaj în partea de sus pe care l-am întâlnit anul trecut la iPhone X. În celebrul „notch” se ascunde din nou un senzor True Depth, care oferă performanţă îmbunătăţită, graţie performanţei îmbunătăţite a procesorului A12. Difuzoarele au fost de asemenea îmbunătăţite, oferind sunet mult mai puternic şi bogat faţă de modelul de anul trecut.

Cel mai important upgrade de performanţă vine din partea noului procesor Apple A12 Bionic, un model hexa-core, mai puternic cu 15% faţă de A11 Bionic de anul trecut (un procesor care încă îşi face treaba foarte bine şi întrece chiar şi modele de procesoare mai noi, precum Exynos 8910 de la Samsung integrat în Galaxy Note9 în materie de performanţă). Acesta vine şi cu un nou procesor grafic quad-core, al doilea dezvoltat intern de Apple, mai rapid cu 50% faţă de cel triple core de pe A11. A12 bionic se laudă cu un consum mai mic de energie cu 50% faţă de modelul A11.

Cel mai mare upgrade pe care A12 Bionic îl aduce este la nivel de inteligenţă artificială, procesorul neuronal integrat în acesta fiind echipat cu 8 nuclee care pot executa până la 5 triliarde de operaţiuni simultan.

Camera foto este un alt aspect la care Apple a adus îmbunătăţiri. Vorbim despre acelaşi sistem dual camera pe care l-am întâlnit anul trecut, cu doi senzori de 12 megapixeli dispuşi pe verticală (12 MP f/1.8 + 12 MP f/2.4). Senzorul principal este complet nou şi este de dimensiuni mai mari, oferind astfel posibilitatea de a capta mai multă lumină şi mai multe detalii. De asemenea, blitz-ul True Tone a fost îmbunătăţit.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza