Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom își dezvăluie identitatea noii mărci: mobility by nature

914 afisari
Semnătura mărcii Alstom și expresia siglei vizuale evoluează pentru a reflecta noua ambiție a Grupului: "Să fim jucătorul global cel mai inovator pentru o mobilitate durabilă și inteligentă". Această nouă semnătură de marcă va fi "mobility by nature" - "mobilitate prin natură". Acest mesaj este rezultatul unui sondaj intern în care peste 2.500 de angajați au făcut propuneri pentru exprimarea viziunii companiei Alstom. El va înlocui semnătura actuală, Designing fluidity, și va fi susținut de o reînnoire completă a expresiei vizuale a mărcii Alstom. Ambele vor fi implementate din octombrie 2019.

"Prin această semnătură de marcă, am dorit să accentuăm două mesaje. În primul rând, faptul că astăzi suntem un jucător care activează exclusiv în domeniul mobilității. În al doilea rând, să ne reafirmăm angajamentul față de mobilitatea durabilă. Această nouă semnătură exprimă perfect cine suntem noi și noua identitate vizuală a mărcii ne va permite să aducem coerență și modernitate în modul în care ne exprimăm", a declarat Bruno Tourne, Vice-președinte de Comunicare la Alstom.

Alstom a încheiat un parteneriat cu Saguez & Partners pentru reîmprospătarea expresiei vizuale a mărcii, precum și cu Le Septième Bureau, pentru filmul de marcă. Muzica, de care s-a ocupat agenția muzicală Start-Rec, este interpretată de Caesaria.

În calitate de promotor al mobilității durabile, Alstom dezvoltă și comercializează sisteme, echipamente și servicii pentru sectorul transporturilor. Alstom oferă o gamă completă de soluții (de la trenuri de mare viteză până la metrouri, tramvaie și autobuze electrice), soluții pentru pasageri, servicii personalizate (întreținere, modernizare), infrastructură, control al traficului și soluții de mobilitate digitală. Alstom este un lider mondial în sistemele integrate de transport. Societatea a înregistrat vânzări de 8,1 miliarde de euro si a înregistrat comenzi de 12,1 miliarde de euro pe parcursul anului fiscal 2018/19. Cu sediul în Franța, compania Alstom este prezentă în peste 60 de țări și are 36.300 de angajați.



Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza