Links Sitemap Business Linker Sitemap

3793 afisari
De Dana Banzea
Afacerile producătorului autohton de mobilă Lemet au depășit nivelul de 160 de milioane de lei în primele nouă luni ale acestui an, concentrându-se doar pe piața internă. Secretul? Extinderea gamei de produse, mărirea rețelei de magazine până la 66.000 de metri pătrați la nivel național și introduA
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a înregistrat, în 2013, prin propria rețea de magazine Lem’s, afaceri de 231 de milioane lei, în creştere cu 10 procente față de 2012. În primele nouă luni ale acestui an, cifra de afaceri a producătorului autohton a atins nivelul de 162 de milioane de lei, înregistrând astfel un avans cu 10% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Ce a stat la baza acestei creșteri, dar mai ales care sunt planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung? 

Alexandru Rizea, pro­prietarul producătorului de mobilă, a explicat această dinamică a afacerilor Lemet pentru “Business Arena Magazine”.
Ați anunțat o creștere cu 10% a cifrei de afaceri pe nouă luni. La cât prognozați, în aceste condiții, cifra de afaceri a companiei la sfârșit de an și de unde provine această dinamică?
Anul acesta, reţeaua de magazine LEM’S benefi­ciază din plin de investiţiile din 2012 şi 2013. Avem o reţea matură, dar care va continua să se dezvolte. Sunt puţine oraşe în care nu avem o acoperire conformă cu cererea de mobilier.
Magazinele sunt mai generoase ca suprafaţă de expunere, iar gama de produse este mult mai variată. Avem, pe de-o parte, produse şi programe aşezate pe verticală, de la economic la premium plus și lux. Pe de altă parte, ne-am extins pe orizontală, astfel încât fiecare dintre aceste paliere de preţ să ofere mai multe opţiuni. La nouă luni, reţeaua noastră a reuşit o cifră de afaceri de 162 de milioane de lei, în creştere cu 10% faţă de anul trecut. Pentru restul anului aşteptăm o evoluţie similară.

To read the full version, see the print edition of Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza